Banda iz Čačka ukrala nakit poznate operske pevačice i američke glumice

(foto: Instagram/evalongoria)

Nakon što je u svetskim medijima odjeknula vest da su u oružanoj pljački, čija je žrtva bila najpoznatija rijaliti zvezda na svetu Kim Kardashian, učestvovali ljudi sa naših prostora, najnovija saznanja povezuju čačansku bandu sa krađom nakita drugih svetskih zvezda.

Pripadnika čačanskog klana N.B. (28) povezuju u Austriji sa Pink Panterima,  zbog čega je deportovan iz Beča sa lisicama u rukama u svoj rodni grad u kom je pokrenut postupak protiv njega. N.B. je bio jedan od najtraženijih begunaca u Austriji zbog pljački zlatara, a ‘proslavio’ se nakon krađe nakita vrednog 3,5 miliona evra.

Poznata čačanska banda učestvovala je sa još jednom balkanskom bandom u raznim prevarama i krađama. Mete ove dve bande bile su uglavnom svetske poznate juvelirnice. M.M. i N.B. obučeni u skupa, elegantna odela, glumeći biznismene, izveli su najveću pljačku u centru Beča pre 5 godina, kada su ukrali nakit poznate operske pevačice Eline Garance i američke glumice Eve Longorije.

„M.M smo idetifikovali tako što se posekao lomeći pištoljem staklo na jednom izlogu i ostavio tragove krvi, sa kojih su forenzičari izolovali njegov DNK“, saopšteno je tada iz bečke policije, kako prenosi Alo!, a N.B je indentifikovan na osnovu snimka sa kamera.

Najnoviju štampu u digitalizovanom obliku čitajte na Novinarnica.net

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI