Prati nas

Bankrotirala: Mel B spiskala bogatstvo na luskuzan život

Šokantno

Bankrotirala: Mel B spiskala bogatstvo na luskuzan život

Pevačica je totalni bankrot (foto WENN)

Pevačica je totalni bankrot (foto WENN)

Mel B je tokom devedesetih bila članica jedne od najuspešnijih ženskih grupa na svetu, Spice Girls, a cifre koje je tada zarađivala bile su basnoslovne. No, čini se da je luksuznom životu došao kraj jer je na sudu izjavila da na računu ima nešto manje od 800 dolara!

Finansijski problemi bivše Spajsice otkriveni su u petak na sudu gde je u toku razvod braka od Stephena Belafontea. Njena advokatica kaže da je par toliko bankrot da na kraju godine nemaju novca da plate porez.

“Sve što se zaradilo, potrošilo se, a radi se o prihodu koji je gospođa Brown dobila od grupe Spice Girls“, rekla je advokatica Jacalyn Davis.

Prema tvrdnjama Daily Maila, Mel je svoje milione trošila na apsolutno sve – od luksuznih automobila do privatnih aviona, dijamantnih prstenova, dizajnerskih i te unajmljivanja velelepnih, luksuznih vila sa privatnim batlerima. Mel poseduje luksuzne automobile vredne preko milion funti, dijamantni nakit koji se procenjuje na više od milion funti, četiri Hermes Birkin torbice od kojih svaka košta 20.000 funti i samo su dio njene 500.000 funti vredne kolekcije torbica.

Dok su se još voleli... (foto: WENN)

Dok su se još voleli… (foto: WENN)

Ništa manje ekstravagantni nisu bili njeni odmori na jahtama širom sveta, a suprugu je za jedan rođendan kupila čitavo ostrvo. 

Inače, Belafonte od Mel traži da ga izdržava i plati sudske troškove razvoda, koji iznose oko 90 000 funti, jer on nema nikakvih prihoda.


1 komentar

1 komentar

  1. Smokvica

    04. 07. 2017. at 00:30

    Tako ti je to u zivotu kako kazu ko visoko leti nisko pada dzaba ti sve pare dijamanti skupe torbice i krpice kad ti nisi srecan,neko nema hleba da jede koliko njih je zedno a sve bi dali da imaju krov nad glavom i da imaju sta da jedu a verujte mi oni smu mnogo stecniji od nas …zasto ovakve osobe imaju sve sto pozele zato sto smo ih mi vinuli u “zvezde” i ona zato sto zna da peva al ne samo ona vec i drugi tako zaradjuje milione a jel ko pita jadne radnike na gradjevini,rudniku kao je njima haaa

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top