in

Bankrotirala: Mel B spiskala bogatstvo na luskuzan život

Pevačica je totalni bankrot (foto WENN)
Pevačica je totalni bankrot (foto WENN)

Mel B je tokom devedesetih bila članica jedne od najuspešnijih ženskih grupa na svetu, Spice Girls, a cifre koje je tada zarađivala bile su basnoslovne. No, čini se da je luksuznom životu došao kraj jer je na sudu izjavila da na računu ima nešto manje od 800 dolara!

Finansijski problemi bivše Spajsice otkriveni su u petak na sudu gde je u toku razvod braka od Stephena Belafontea. Njena advokatica kaže da je par toliko bankrot da na kraju godine nemaju novca da plate porez.

„Sve što se zaradilo, potrošilo se, a radi se o prihodu koji je gospođa Brown dobila od grupe Spice Girls„, rekla je advokatica Jacalyn Davis.

Prema tvrdnjama Daily Maila, Mel je svoje milione trošila na apsolutno sve – od luksuznih automobila do privatnih aviona, dijamantnih prstenova, dizajnerskih i te unajmljivanja velelepnih, luksuznih vila sa privatnim batlerima. Mel poseduje luksuzne automobile vredne preko milion funti, dijamantni nakit koji se procenjuje na više od milion funti, četiri Hermes Birkin torbice od kojih svaka košta 20.000 funti i samo su dio njene 500.000 funti vredne kolekcije torbica.

Dok su se još voleli... (foto: WENN)
Dok su se još voleli… (foto: WENN)

Ništa manje ekstravagantni nisu bili njeni odmori na jahtama širom sveta, a suprugu je za jedan rođendan kupila čitavo ostrvo. 

Inače, Belafonte od Mel traži da ga izdržava i plati sudske troškove razvoda, koji iznose oko 90 000 funti, jer on nema nikakvih prihoda.