Bivša čarobnica otkrila kada će pristati na snimanje filma ‘Čari’!

Kada kreće nova sezona Survivora?

Prijavi se na newsletter i saznaj među prvima.

Čudna rajder lista (foto: Bravo) Iako je poslednja sezona serije Čari snimljena pre skoro 10 godina interesovanje za živote veštica iz San Franciska ne jenjava. Pre dve godine su se čak pojavile i glasine o snimanju filma po ovoj seriji.
Alyssa Milano Shannen Doherty su već dale svoj pristanak, tako da imamo već 50% šansi za ostvarivanje ove zamisli u delo. Ostalo je još da se izjasne Holly Marie Combs Rose McGowan i onda bismo već mogli da skačemo po sobi od sreće. Ali, ne radujte se tako brzo. U poslednjem intervjuu koji je dala, Rose McGowan je imala prilično odsečan odgovor na pitanje o mogućem nastavku. „Da, možda ako nas neko sve napije i da nam da pošmrčemo po crtu kokaina“, jasno je ova glumica istakla mogućnost da se takvo nešto desi. Ona je dodala da (iako joj baš ne nedostaju koleginice), ipak bi volela da vrati moći koje je imala u toj seriji, a to joj naročito padne na pamet svaki put kada sedne u avion. „Volela bih da mogu ponovo da se teleportujem“, dodala je uz osmeh ona. A gde su danas zvezde serije ‘Čari’?

4 Responses

  1. Zapravo, Rose je iza sebe pre snimanja serije imala nekoliko zapaženih holivudskih uloga, a karijera joj se nastavila i posle serije.

  2. Ne znam,mislim da ti remake-ovi nemaju nikad onoliko uspeha kao originalna serija. I sta se pita Shannen kada je ona napustila seriju u 3.sezoni i njen lik je mrtav.

  3. Pa realno mislim da do snimanja nece doci, iako bih voleo najvise! Serija je bila fenomenalna, poslednje ep su bile kriticne sto je i sam rejting pokazivao!

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI