Search
Close this search box.

Gde su danas zvezde serije ‘Čari’?

Power of tree will set us free (foto: WB)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Power of tree will set us free (foto: WB)

Osma sezona serije Čari koja je imala zapažen uspeh i na našim prostorima snimljena je 2006. godine. A gde su danas, nakon skoro 10 godina, naše omiljene čarobnice?

Shannen Doherty, koja je u prve tri sezone ove serije o vešticama, vorlocima i drugim magijskim stvorenjima glumila najstariju sestru Prue, napustila je ovu popularnu ekipu zbog razmirica sa koleginicama. Slično problematično ponašanje ju je koštalo i drugih uloga u karijeri i mahom je dosad radila na ne toliko zapaženim projektima, iz kojih treba izuzeti povratak u seriju koja ju je vinula u zvezde devedesetih, Beverly Hills, u čijem se rimejku pojavila kao gost u nekoliko epizoda.

Snimale rijaliti zajedno (foto: Instagram)

Početkom ove godine su ona i Holly Marie Combs, koja joj je u seriji Čari glumila mlađu sestru Piper, bile vodeće zvezde rijalitija u kom su gledaoci mogli da prate njihova putovanja po Americi.

Sa druge strane, Holly je i nakon Čari imala zapaženu ulogu u seriji Pretty Little Liars u kojoj je glumila majku glavne glumice u prve tri sezone, dok će se od 4. sezone pojavljivati samo kao epizodni lik. Combsova je danas majka tri sina, a iza sebe ima dva propala braka.

Porodica na prvom mestu (foto: Instagram)
Porodica na prvom mestu (foto: Instagram)

Alyssa Milano koja je oživela lik najmlađe sestre Halliwell, Phoebe, se po završetku snimanja ove serije oprobala i kao producent, glumica u filmovima i serijama, kao i u davanju glasova za video igrice. Najzapaženiju ulogu je imala u seriju Mistresses, koju je napustila zbog privatnih obaveza. Udata je i ima dvoje dece.

Sa druge strane kamere (foto: Instagram)
Sa druge strane kamere (foto: Instagram)

Poslednja čarobnica je Rose McGowan, izgubljena polusestra Paige koja se pojavljuje tek u 4. sezoni, a kojoj je uloga u Čarima donela brojna filmska ostvarenja, među kojima treba istaći saradnju sa režiserima kao što su  Quentin Tarantino i Robert Rodriguez. Trenutno i sama radi kao režiser, a njen debi na filmu sa druge strane kamere se očekuje ove godine. Krajem 2013. godine venčala se za svog verenika, losanđeleskog umetnika Davey Detaila.

POSLEDNJE VESTI