Prati nas

Šokantno

Bivši košarkaš Milan Gurović uhapšen zbog napada na suprugu: Uhvatio sam je za vilicu, hoće da mi “napakuje”

On tvrdi da mu supruga “sve pakuje” jer on ima para i hoće da se razvede.

Novi slučaj porodičnog nasilja danas potresa Srbiju. Bivši košarkaš Milan Gurović noćas je navodno napao suprugu i maloletnu ćerku, kojoj je 16 godina. Kako su mediji javili, u toku dana je uhapšen i određen mu je 48-časnovni pritvor.

Bivši košarkaš i reprezentativac Jugoslavije priveden je u utorak u policijsku stanicu po prijavi za porodično nasilje. U izjavi za Blic tvrdi da mu supruga “sve pakuje” jer on ima para i hoće da se razvede.

“Supruga hoće da mi napakuje jer već dve, tri godine hoću da se razvedem, a ona neće. Neće zato što sam ja Milan Gurović i imam para,” pravda se i optužuje suprugu Tanju za napad.

“Ne želim da pravdam sebe, ali žena me je napala. Vratio sam se iz Novog Sada, bio sam kod majke. Žena je odmah počela da histeriše, da me pljuje, odgurnula me je. Tada sam je uhvatio za vilicu i odgurnuo”, nastavlja pravdanje.

“Ćerku sam odgurno, zakačio sam je noktom, ima malu rasekotinu. Žena je pozvala Hitnu pomoć i prenemagala se kao da je na samrti, a nema nijednu masnicu”, kaže Gurović i ponavlja da već godinama supruga od koje hoće da se razvede “histeriše i pravi incidente”.

Pročitaj ceo tekst
Pročitaj i ovo:
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Šokantno

To Top