Bivši menadžer Britney Spears dobio zabranu prilaska pevačici

Britney Spears je podnela krivičnu prijavu protiv svog bivšeg menadžera Sama Lutfija i zatražila njegovu zabranu prilaska zbog, kako se navodi u dokumentima, uznemiravanja nje i njene porodice.

U dokumentima koji su došli do portala E News, pevačica i njena porodica su tražili zabranu prilaska četrdesetčetvorogodišnjem Luftiju, koga su dalje nazvali “parazitom” u obrazloženju koje se proteže na osamdeset jednu stranu.

Prema navodima dokumentara, Lufti se navodno pretvarao da je imao “profesionalnu saradnju” sa princezom popa, pa je čak sebe nazivao i njenim sadašnjim menadžerom.

Srećom, porodica Spears je već jednom na sudu izvojila zabranu prilaska u trajanju od tri godine, kada je 2009. godine podnela niz tužbi protiv Luftija.

Sada, majka princeze popa tvrdi da Lufti ne prestaje da ih uznemirava, kao i da od trenutka kada je Britney Spears hospitalizovana u mentalnoj ustanovi – Lufti je napravio više desetina prekrašaja pokušavajući da stupi u kontakt sa njom i njenom majkom, kao i da je viđan u blizini imanja na kome Britney živi, ali i da je napravio nekoliko desetina negativnih komentara o njoj na društvenim mrežama i u intervjuima koje je davao tokom 2019. godine.

Povrh svega, majka Britney Spears tvrdi da je Lufti otišao korak dalje pa je slao i preteće tekstualne poruke, vređajući pevačicu i njenu porodicu i navodeći da će se “osvetiti.”

Sud je stao na stranu pevačice i omogućio zabranu prilaska “pomahnitalom bivšem menadžeru.”

Marc S. Gans , advokat nekadašnjeg pevačicinog menadžera za E News tvrdi da je došlo do greške.

Razočarani smo rezulatatima. Duboko verujem da ovo krši prava gospodina Luftija i nadam se ponovnom suđenju” , naveo je on.

Povezane vesti