Prati nas

Bivši menadžer Britney Spears dobio zabranu prilaska pevačici

Bizarno

Bivši menadžer Britney Spears dobio zabranu prilaska pevačici

Princeza popa nema mira!

Britney Spears je podnela krivičnu prijavu protiv svog bivšeg menadžera Sama Lutfija i zatražila njegovu zabranu prilaska zbog, kako se navodi u dokumentima, uznemiravanja nje i njene porodice.

U dokumentima koji su došli do portala E News, pevačica i njena porodica su tražili zabranu prilaska četrdesetčetvorogodišnjem Luftiju, koga su dalje nazvali “parazitom” u obrazloženju koje se proteže na osamdeset jednu stranu.

Prema navodima dokumentara, Lufti se navodno pretvarao da je imao “profesionalnu saradnju” sa princezom popa, pa je čak sebe nazivao i njenim sadašnjim menadžerom.

Srećom, porodica Spears je već jednom na sudu izvojila zabranu prilaska u trajanju od tri godine, kada je 2009. godine podnela niz tužbi protiv Luftija.

Sada, majka princeze popa tvrdi da Lufti ne prestaje da ih uznemirava, kao i da od trenutka kada je Britney Spears hospitalizovana u mentalnoj ustanovi – Lufti je napravio više desetina prekrašaja pokušavajući da stupi u kontakt sa njom i njenom majkom, kao i da je viđan u blizini imanja na kome Britney živi, ali i da je napravio nekoliko desetina negativnih komentara o njoj na društvenim mrežama i u intervjuima koje je davao tokom 2019. godine.

Povrh svega, majka Britney Spears tvrdi da je Lufti otišao korak dalje pa je slao i preteće tekstualne poruke, vređajući pevačicu i njenu porodicu i navodeći da će se “osvetiti.”

Sud je stao na stranu pevačice i omogućio zabranu prilaska “pomahnitalom bivšem menadžeru.”

Marc S. Gans , advokat nekadašnjeg pevačicinog menadžera za E News tvrdi da je došlo do greške.

Razočarani smo rezulatatima. Duboko verujem da ovo krši prava gospodina Luftija i nadam se ponovnom suđenju” , naveo je on.


Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Bizarno

To Top