in

Blac Chyna uči Kim Kardashian ples oko šipke (VIDEO)

Kim Kardashian i Blac Chyna, nekada najbolje prijateljice ( foto: printscreen )
Kim Kardashian i Blac Chyna, nekada najbolje prijateljice ( foto: printscreen )

Iako već duži period nisu u dobrim odnosima sa njom, izgleda da su Kim Kardashian i Kris Jenner nekada zaista uživale u društvu svoje buduće snajke Blac Chyne.

Naime, verenica Roba Kardashiana pojavila se 2014. godine u 9. sezoni rijalitija U korak sa Kardashianovima i tada je bila predstavljena kao Kimina drugarica.

Blac Chyna je sa Kim otišla na čas plesa oko šipke, ali im se neočekivano pridružila i Kris Jenner. „Moja mama se sama pozvala na čas plesa oko šipke sa nama, to je tako neprijatno,“ izjavila je tada Kim.

Čas plesa oko šipke ( foto: printscreen )
Čas plesa oko šipke ( foto: printscreen )

Blac zapravo nije puno govorila prilikom svog pojavljivanju u rijalitiju, ali je pokazala imresivne plesne poteze oko šipke.

https://www.youtube.com/watch?v=ZrPWghPyU1E

Epizoda je snimljena 2014. godine kada je Blac još uvek bila verena za Tygu, sa kojim ima četvorogodišnjeg sina Caira. Par je raskinuo nedugo pošto su se pojavile glasine da se reper viđa sa Kiminom mlađom sestrom, Kylie Jenner.

Nakon glasina za koje se ispostavilo da su istinite, odnos između Blac i ostatka klana Kardashian/Jenner se znatno pogoršao, pa su svi, a naročito Kylie i Kim, bili jako nezadovoljn kada su saznali da je Rob u vezi sa Chynom. Ovog meseca par je ozvaničio svoju veridbu, ali ovu radosnu vest klan Kardashian/Jenner je potpuno ignorisao i paru nisu uputili čestitke kako dolikuje.

❤️

A photo posted by www.Lashedbar.co (@blacchyna) on

YES !…!…! A photo posted by www.Lashedbar.co (@blacchyna) on