Prati nas

Šokantno

Brad Pitt se ponovo drogira?!

Iako je pre nepunih godinu dana pričao kako se odvikao od korišćenja alkohola i nedozvoljenih supstanci, čini se da je Brad Pitt ponovo na lošem putu.

Kako piše američki National Enquirer, glumac se vratio porocima i njegova rehabilitacija je propala.

Američki glumac navodno nije uspeo dugo da ostane čist od marihuane jer, prema tvrdnjama izvora bliskog glumcu, za vreme snimanja filma ‘Ad Astra’, čija radnja se odvija u svemiru, ponovno počeo da mota džointe kako bi mogao da se bolje pripremi za ulogu.

“Otišao je preduboko u metodu filmske glume. Vratio se pušenju marihuane kako bi dostigao više nivoe svesti potrebne da bi mogao da odradi zahtevnu ulogu koja je na ‘visokim nadmorskim visinama,” otkrio je izvor.

Iako je Bradov portparol ovo demantovao, vest se proširila američkim medijima, što stoji u suprotnosti s izjavama koje je Brad davao proteklih godina.

Još 2017. u razgovoru za GQ magazin rekao je kako je prestao da uzima marihanu kad je zasnovao porodicu s Angelinom i kako mu je bilo lako ostaviti drogu zbog dobrobiti svoje dece.

Nakon izlaska filma Bilo jednom u Holivudu prošle godine, za ulogu koja mu je donela Oskara, glumac je govorio kako je proveo godinu i po u Anonimnim alkoholičarima nakon razvoda od Angeline, a svoju zavisnost je nazvao ‘velikom medveđom uslugom za samog sebe, begom od sebe i osećaja’.

Nedavno su se američki mediji pisali kako alkohol stvara probleme i u Bradovoj obnovljenoj vezi s Jennifer Aniston. Glumica navodno ne može da se opusti bez čaše martinija na kraju dana, a svesna je da mora da se kloni alkohola ako želi  da bude s Bradom, kako ga ne bi opet navela da pije.

Poznato je kako bivšim zavisnicima nije lako odoleti iskušenjima. Primer je glumac Ben Affleck koji se dugo godina borio s alkoholom, što ga je koštalo braka s glumicom Jennifer Garner. Nakon što je uspeo da se “sredi”, poklekao je pa je usnimljen kako pijan dolazi na zabavu za prošlogodišnju Noć veštica. Detalje potražite ovde.

Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Šokantno

To Top