Brangelina žele još dece?!

Angelina i Brad žele još dece!
Angelina i Brad žele još dece!

Angelina Jolie je nakon prošlonedeljne posete sirijskih izbeglica poželela da usvoji devojčicu iz Jordana! A poznati holivudski par Jolieva i njen muž Brad Pitt takođe se nadaju da će dobiti još jedno zajedničko, biološko dete. 

Njih dvoje već imaju šestoro dece: sinove Maddoxa, Paxa i ćerku Zaharu su usvojili, a ćerke Shiloh i Vivienne i sin Knox su njihova biološka deca. Ova velika porodica će se možda uvećati, jer Brad i Angelina se vode izrekom ”što više to bolje”. Bar kada se radi o deci.

Glumica i poznati humanitarac se jako rastužila kad je prošle nedelje videla u kakvoj su situaciji izbeglice, koje je posetila i poželela je da devojčici iz Jordana spasi život i pomogne joj omogućivši joj da živi u bogatoj velikoj Jolie- Pitt porodici.

Izvor blizak glumici navodi da je ona prijateljica sa jordanskom kraljicom Raniom i da se nada da će joj to prijateljstvo pomoći u namerama da usvoji ovu devojčicu.

Angelina se nedavno podvrgla mastektomiji, ali trenutno se hrani u skaldu sa eventualnim, novim začećem, jer želi još jedno biološko dete sa svojim mužem. Njih dvoje su takođe planirali da se krajem leta najzad venčaju, tako da će im druga polovina ove godine nesumnjivo biti vrlo burna.

D. J. / Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top