Buba Dobrosavljev lagala o batinama?

Istina je negde tamo
Istina je negde tamo

Sećate se voditeljke Bube Dobrosavljev, koja je pre osam meseci tvrdila da ju je dečko tukao i da je zbog njega izgubila bebu?

Dnevni list Kurir piše da je istina ipak drugačija – policija je, nakon iskaza tužiteljke i tuženog zaključila da nema dovoljno dokaza da bi optužnica bila podignuta. Ispostavilo se da, osim njenih tvrdnji da je bila žrtva nasilja, drugih dokaza nema! I ona sama na saslušanju u policiji dala je znatno umereniji iskaz od onoga koji su gledaoci mogli da vide kada se ispovedala preko malih ekrana. Pozivu na saslušanje odazvao se i Nebojša P., koji je ostao dosledan u tvrdnji da nikakvog nasilja nije bilo, kaže izvor ovog dnevnog lista.

Bivša voditeljka Granda u novembru prošle godine otvorila je dušu za brojne listove i emisiju Dobro veče Srbijo, u kojoj je ispričala šokantne detalje ovog skandala. “Gurnuo me je, pala sam na stomak, imala podlive. Udarao me je po glavi. Okrenuo me je. Strašno mi je da pričam o tome… Počeo je da me davi. Ostajala sam bez vazduha. Poslednje čega se sećam su reči: ‘Ubiću te, odrobijaću te u CZ-u’. On se osvestio u jednom trenutku i pobegao iz stana. Bila sam užasno uplašena za sopstveni život, zvala sam sestru da dođe po mene. I sada sam uplašena, ali više ne želim da ćutim”, rekla je tada Buba.

Šta vi mislite – da li se ovo zaista dogodilo ili je sve samo izmišljotina?

Povezane vesti

Back to Top