Ceca i Riblja Čorba u Guči napravili žurku za pamćenje (Foto+Video)

 

A photo posted by Guca festival (@gucafestival) on

Srbijom vlada prava euforija zbog 56. Dragačevskog sabora trubača u Guči, koji će ugostiti više od pola miliona ljudi. Ove godine su Svetlana Ceca Ražnatović i Riblja čorba imali tu čast da otvore sabor. Na scenu je ove godine prvi izašao Bora Čorba. On i njegov bend su na samom početku napravili odličnu atmosferu, bez obzira na loše vreme. “Vidim spremila se kiša. Je*eš kišu. Ja ću da pevam. Važno je da se svira rok u Guči”, izjavio je Čorba i obradovao mnogobrojnu publiku. Iako je ovo prvi put da proslavljeni roker svira u Guči, izjavio je da se oseća kao kod kuće. “Ja sam iz Čačka, ovo je kao da sam kod kuće”, izjavio je pevač za Blic.  

Na scenu je potom izašla Ceca, na oduševljenje cele publike koja se okupila samo zbog nje. Nastup je počela pesmom Poziv, a na hiljade glasova je pevalo zajedno sa njom.

“Dobro veče Guča! Došli smo iz Beograda i odmah da vam kažem da je čitava Srbija pod vodom, a mi smo ovde pod vedrim nebom. Devojke, nadam se da ste navežbale ovu pesmu”, izjavila je pevačica, a potom zapevala hitove poput Autogram, Idi dok si mlad, Znam za jedan grad, Hoću da budem luda, NagovoriDidule

Prisutni su bili oduševljeni programom i nastupima slavnih pevača, te možemo da tvrdimo da su Ceca i Čorba  napravili pravu žurku za pamćenje.

https://www.youtube.com/watch?v=0UxFYV3XdBA

 

Povezane vesti

Back to Top