Ceca na romskoj svadbi uzela 100.000 evra?!

Pevačica na romskoj svadbi u Rimu uzela 100.000 evra
Pevačica na romskoj svadbi u Rimu uzela 100.000 evra

 

Među folk pevačima nije nikakva tajna da najviše novca zarade na romskim svadbama. Nedavno smo videli snimak Katarine Živković sa jedne ovakve proslave, a sada stižu informacije i da je jedna od najvećih zvezda na Balkanu Svetlana Ceca Ražnatović nedavno pevala na romskoj svadbi.

Prema pisanju dnevnog lista Alo, Ceca je pre nekoliko meseci ugovorila nastup na romskoj svadbi u Rimu i to za cenu od 50.000 evra! Međutim, to nije konačna suma koju je Ceca inkasirala: spekuliše se da je dobila bakšiš u vrednosti honorara, te da se u Beograd vratila sa 100.000 evra!

Ceca se na romskom venčanju pojavila u crvenoj haljini i imala je poseban tretman, stvarno su je maksimalno ispoštovali i tretirali kako dolikuje. Mladenci nisu postavljali uslove koliko će folk zvezda pesama otpevati, ali ona je svakako uslišila njihove želje. Glamurozno je izgledala i potrudila se da gosti budu zadovoljni. Na snimku se može videti kako peva pored mladenačkog stola, ali i kako joj jedan od svatova ljubi ruku. Zaradila je oko 50.000 evra bakšiša kao od šale”, otkriva izvor, dodajući da su sem Cece na ovom venčanju pevali i Šaban Šaulić, Zorica Brunclik i Kemiš, Verica Šerifović, Mića Nikolić i mnogi drugi.

Fotografija sa Cecinog nastupa na venčanju

 

Redakcija Tracara.com
Foto: Hellomagazin.rs, Alo.rs

Povezane vesti

Back to Top