Ceca progovorila o kućnom pritvoru

Progovorila o kazni (foto: Instagram)

Poznata pevačica Svetlana Ceca Ražnatović je u intervjuu za Informer otkrila kako je preživela u kućnom zatvoru. Naime, 2011. godine Ražnatovićeva je postigla sporazum sa Višim tužilaštvom. Ona je optužena da je prisvojila novac od transfera fudbalera FK Obilić.

Umesto godinu dana kućnog zatvora, pevačica je odslužila osam meseci jer je u kaznu uračunato i vreme koje je provela u pritvoru 2003. godine. Osim toga, morala je platiti i kaznu od 1,5 miliona evra.

Kako kaže, u kući joj je kretanje bilo strogo ograničeno.

“Nisam mogla da uđem u kuhinju, da ispratim goste, da idem u bilo koju sobu osim dnevnu, a do kreveta sam morala da hodam ravnom linijom. Za to vreme su u medijima izlazili naučnofantastični tekstovi o mom kućnom zatvoru.”

Neke od glasina su bile i te da joj dolaze crnci da je masiraju dok je na bazenu i da pravi žurke po klubovima. Kako Ceca navodi smela je biti u dnevnoj sobi gde je proslavila i slavu i Novu godinu.

Ceca, takođe, ističe da su njoj i njenoj sestri Lidiji, koja je takođe bila u kućnom zatvoru, bila uskraćena neka prava koja su drugi koristili.

Moja sestra Lidija i ja nismo imali brojne pogodnosti koje su nam po zakonu sledovale. Naše kretanje je bilo ograničeno na krajnji minimum, što apsolutno nije bilo u skladu sa zakonom. Lidija je, kako su nam advokati objasnili, imala pravo da zbog sina Viktora, koji je tad imao dve godine, boravi van kuće dva sata dnevno, ali to su joj uskratili. I nije istina da smo bili privilegovani u odnosu na ostale ljude koji su bili u kućnom pritvoru.” 

Najnoviju dnevnu i nedeljnu štampu u digitalnom obliku čitajte na Novinarnica.net

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.