Ceca u miniću otvorila evropsku turneju!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović sinoć je u Frankfurtu otvorila veliku evropsku turneju! Višečasovni koncert nije bio specifičan samo po tome što je prvi Cecin nastup posle osmomesečnog kućnog pritvora, već i po tome što je folk diva nakon 17 godina ponovo na scenu izašla u miniću!

Nakon kašnjenja od skoro sat vremena zbog prevelike gužve, oko ponoći uz taktove pesme Rasulo sa poslednjeg albuma Ljubav živi, Svetlana Ceca Raznatović se vratila na scenu. Već sa prvim zvucima, usledio je ogroman vrisak kojim je publika pozdravila Cecu uz koju je cele večeri pevala od prvog do poslednjeg stiha. U prepunoj Union hali u Frankfurtu, najveća muzička zvezda Balkana je započela svoju turneju.

Već oko 20 časova su kolone ljudi slutile da će koncert biti i više nego posećen, a da će Ceca imati prilike da velikom broju poklonika njene muzike i po prvi put uživo otpeva čak sedam kompozicija sa poslednjeg albuma. Balkanska folk diva prijatno je iznenadila svoje fanove – prvi put, posle desetak godina, Ceca je nastupila u, za njoj retko viđenoj odevnoj kombinaciji – mini crnoj haljini koja je delo modnog kreatora Saše Vidića.

Inače, nakon sjajne reakcije na Rasulo, usledila je pesma Beograd, potom Idi dok si mlad, ZaboraviCeca se danas vraća za Beograd, a već sledećeg vikenda pakuje kofere i odlazi put slovenačke prestonice, gde će se u Ljubljani družiti sa publikom u hali Gospodarsko rastavice u kojoj su za oba koncerta rasprodate karte.

Foto: Svet

Povezane vesti

Back to Top