Ceci skinuta narukvica!

Pevačica Svetlana Ceca Ražnatović nakon 8 meseci kućnog pritvora, od danas je ponovo na slobodi! Oko 9.30 minuta pripadnici Uprave za izvršenje krivičnih sankcija pevačici su skinuli elektronsku narukvicu, postavljenu 23. juna 2011. godine. Osim narukvice, iz kuće pevačice razmontiran je i uređaj koji je stajao uz telefonsku liniju.

“Dobro jutro! Ovaj dan je lep, sam po sebi!”, napisala je Ceca jutros na Twitteru.

Mnogo se polemisalo o 22. februaru i dešavanjima koja su vezana za taj dan. Cecini fanovi najavili su skup podrške ispred njenog doma, koju su na kraju iz bezbednosnih razloga otkazali. Pojedini mediji pisali su da će Ceca danas organizovati žurku, kojom će proslaviti slobodu, ali pevačica je te informacije demantovala.

“Dragi moji, videla sam reklamu za sutrašnje izdanje jednog dnevnog lista, pa da znate: ne pravim žurku, a izjave nisam davala niti ću”, poručila je Ceca i otkrila da su svi njeni planovi u budućnosti isključivo vezani za porodicu i karijeru.

“Vreme je da se posvetim svojoj porodici, svojoj karijeri i svojoj publici! Jedino me to zanima i usrećuje”, procvrkutala je Ceca, koju na Twitteru možete pratiti na @craznatovic, a vašu Tračaru na @tracara.

Od danas, na Tračara televiziji na posebnom kanalu slušajte i gledajte  hitove koji su obeležili Cecinu karijeru. Samo izaberite kanal Ceca!

Foto: Miloš Nadaždin

Povezane vesti

Back to Top