Search
Close this search box.

Ćerke Lise Marie Presley pod zaštitom centra za socijalni rad zbog skandaloznih snimaka

Premiere of 'Mad Max: Fury Road' - Arrivals Featuring: Lisa Marie Presley, Michael Lockwood Where: Hollywood, California, United States When: 08 May 2015 Credit: FayesVision/WENN.com
(foto: WENN)

Lisa Marie Presley prolazi kroz tešku brakorazvodnu parnicu poslednjih par meseci i izgleda da je bitka za starateljstvo upravo postala još komplikovanija.

Blizankinje Lise i njenog supruga Michaela Lockwooda stavljene su pod zaštitu centra za socijalni rad nakon što je ćerka Elvisa Presleyja otkrila uznemirujuće dečje fotografije i video snimke u Michaelovom računaru.

Kako prenosi DailyMail, Finley Harper Lockwood će ostati na kalifornijskom odeljenju za zaštitu dece do sledećeg ročišta, koje je zakazano za 17. mart.

Presley je u dokumentima koje je podnela sudu napisala da je bila ‘šokirana i zgrožena i osetila je mučninu u stomaku’ nakon što je pronašla ‘te kriminalne snimke’. Imajući u vidu da je muzičar već optužen za seksualno uznemiravanje i zapostavljanje u podnetim papirima, ali su optužbe  bile ‘na čekanju’, usled nemogućnosti dokazivanja, ovo otkriće će sigurno promeniti tok dešavanja.

Podsetimo, Michael je podneo zahtev u kom traži da mu Lisa isplaćuje alimentaciju u vrednosti od 40.000$ mesečno i 100.000$ za troškove pravnog tima, dok je Presleyjeva odgovorila da mu neće platiti ni centa, budući da je skoro celo njeno bogatstvo od 300 miliona dolara potrošeno, a povrh svega mora da snosi i troškove angažovanja dve dadilje koje će nadgledati bliznakinje tokom njihove posete ocu.

Par se venčao 2006. godine, a zahtev za razvod su podneli 10 godina kasnije. Rastanak nije bio lak ni za jednu stranu, pa se Michael još uvek bori sa srčanim problemima, dok je Lisa u avgustu posetila rehabilitacioni centar.

(foto: WENN)

POSLEDNJE VESTI