Prati nas

Evrovizija

Crnogorci se proglasili za favorite na Evroviziji, a još nemaju pesmu

Ima li Slavko šanse za pobedu? (foto: Instagram.com/slavkokalezic)

Ima li Slavko šanse za pobedu? (foto: Instagram.com/slavkokalezic)

Krajem prošle godine objavljana je informacija da će predstavnik Crne Gore na Pesmi Evrovizije 2017. godine biti nekadašnji učesnik X Factor Adria, Slavko Kalezić.

Mladi pevač i glumac na takmičenju koje će biti odžano u maju u Ukrajini izvešće numeru Space, koja tek treba da bude snimljena. Međutim, prema prognozama kladioničara, Kalezić važi za glavnog favorita na Evroviziji. Šanse za pobedu su mu 5:1, preneli su crnogorski mediji. Iako mnoge države još uvek nisu objavile imena svojih predstavnika, prve prognoze su da su iza Crne Gore takmičari iz Švedske, Ukrajine, Grčke, Jermenije i Holandije.

Srbija takođe još uvek nema predstavnika na Eurosongu u Ukrajini, ali je rangirana bolje od Hrvatske, Slovenije i Makedonije.

Da li će se prognoze kladionica ostvariti ostaje da vidimo na takmičenju, koji će se od 9. do 13. maja odžati u Kijevu.

2 komentara

2 Comments

  1. Crnogorac

    20. 01. 2017. at 11:53

    Da se razumijemo. Da su se crnogorci pitali, ovaj momak ne bi isao na pomenutno takmicenje. Ali s’ obzirom da se za ove stvari pita svega dvoje, troje ljudi, ovaj momak ucestvuje. Crna Gora je siromasna kada su u pitanju pjevaci i pjevacice. 80% crnogoraca cak i ne slusa domace izvodjace. Jednostavno….nisu zanimljivi. Ali s’ obzirom da se Evrovizija pretvorila u maskenbal, vjerujem da je zbog toga ovaj izvodjac podoban kao kandidat. Licno, nemam nista protiv momka. Samo iznosim misljenje.

  2. k

    20. 01. 2017. at 16:31

    Crnogorski junaci se prevrcu u grobovima.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Evrovizija

To Top