Da li će se Charlie Sheen pojaviti u poslednjoj epizodi ‘Dva i po muškarca’?

Da li biste voleli da vidite Charlie Sheena sa njima? (foto: MICHAEL YARISH/WARNER BROS. ENTERTAINMENT)
Da li biste voleli da vidite Charlie Sheena sa njima? (foto: MICHAEL YARISH/WARNER BROS. ENTERTAINMENT)

Za dve nedelje će biti prikazana poslednja epizoda Dva i po muškarca, a pitanje koje svi neprestano postavljaju je da li će se u njoj pojaviti Charlie Sheen. 

Bez obzira što on više nije deo ove serije već nekoliko sezona mnogima je on i dalje prva asocijacija kada se spomenu Dva i po muškarca. 

Već mesecima se raspravlja o tome da li će se pojaviti u poslednjoj epizodi čije je premijerno prikazivanje zakazano za 19. februar, a najnovije vesti glase da je u pitanju zapravo spoj dve epizode koje nose nazive Naravno da je mrtav 1 i 2. 

Nema sumnje da se ovo odnosi na Sheena, a reči producenta Chuck Lorrea samo su podgrejale ove glasine: „Serija je postala potpuno drugačija sa odlaskom Sheena i dolaskom Ashtona Kutchera. Najveći zadatak koji smo sebi postavili za poslednju epizodu je kako da odamo počast oba perioda u toku dugog emitovanja serije. Još jedan zadatak koji imamo je kako da privučemo publiku da pogleda poslednju epizodu, a da im pre toga ne kažemo o čemu se radi.“

Pa, ako umemo da čitamo između redova izgleda da će se Charlie pojaviti u poslednjoj epizodi. Ili ne? Hmmm… Ostaje nam samo da čekamo.

Povezane vesti

Back to Top

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.