in

Da li je Nataša Bekvalac izbacila Ljubu iz stana?!


Ne da na supruga (foto: Instagram)
Ne da na supruga (foto: Instagram)

Gledajući fotografije Nataše Bekvalac po društvenim mrežama, možemo da zaključimo da je pevačica srećna i ispunjena u novom braku sa izabranikom Ljubom Jovanovićem, ali domaći mediji su tokom današnjeg dana preneli vest da su se u braku svežeg bračnog para pojavile nevolje u raju, te ga je ona izbacila iz njihovog stana.

„Nataša je bila sigurna da je konačno pronašla pravog muškarca za sebe. Ali u poslednje vreme on je počeo da pokazuje drugo lice. Često joj je pridikovao, a Nataša to ne trpi. U jednom od takvih momenata Nataši je pukao film i rekla je Ljubi da skupi svoje stvari i napusti njen stan. Žalila se da živi kod nje i na njen račun, a uz to joj često i pridikuje“. kaže izvor Blica.

Izvor je takođe dodao kako je Ljuba preko prijatelja molio pevačicu da se vrati u njihov stan, a kada je pevačica pročitala ove navode, odlučila je da putem Facebooka odbrani svog supruga.

„Dobro jutro.. i moje jutro bi bilo dobro, nasmejano i veselo da se neko od mojih dušebrižnika nije potrudio da mi ga pokvari poslavši mi od ranog jutra naslovnu stranu Blica koja me je potpuno šokirala i rastužila. Ne pričam često o privatnom životu, ali kada se kao danas neko potrudi da nas kao porodicu oblati, moram da reagujem. Moj muž nije ni tajkun, ni kontaverzni biznismen, nije ni lopov, ni kriminalac. Bivši je sportista i izabrao je onaj najteži put u Srbiji – da bude pošten. Sem toga, to je najplemenitija i najbolja osoba koju sam ikada upoznala, osoba čije je srce ogromno a duša čista kao dečija. Nikada nije ton povisio na mene, pa se često pitam čime sam zaslužila ovoliku sreću i mir. Nemojte se truditi da ga ovakvim lažima i izmišljotinama kvarite, dosta ste me koristili kao cirkusanta i od mene toliko često pravili kompletnog idiota, toliko često ste svojim izmišljenim tekstovima od mog života pravili pakao – dosta je! I verujte mi, kada su skandali, razvodi i svađe u pitanju, na pogršnoj ste adresi. Iako imam sve osnove za tužbu, koju provereno dobijam i ovaj put vas neću tužiti. Ipak neću da narušavam svoju reputaciju nikada dokone i najveće lenjivice. Iskreno, mrzi me! Ljubim Vas, draga redakcijo Blica, popijte kafu, uživajte u današnjem danu, ali to da pišete na nivou tabloida, kome su glavne paparazzo fotografije iz solarijuma vam u krajnjem slučaju ne priliči“, napisala je Nataša.