Search
Close this search box.

Da li ste videli ovakvu Anu Ivanović?

Ani nije smetalo da se na kratko prebaci iz teniske u glumačku profesiju

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Ana je želela da ovekoveči nekoliko kratkih minuta života sa plavom kosom

Ana Ivanović dobila je tu čast da bude izabrana od strane organizatora turnira Roland Garros za tradicionalnu vožnju pariskim ulicama u okviru intervjua Road to Roland-Garros, tokom kojeg je odgovarala na brojna pitanja i šokirala fanove svojim do sada neviđenim izdanjem!

Tokom vožnje pariskim ulicama, Ana je odgovarala na brojna pitanja – kako ona vezana za tenis, tako i iz privatnog života, prenosi izvor. Ana je tokom vožnje otkrila da ju je na tenis od malena inspirisala teniserka Monika Seleš, za koju kaže da joj je bila idol dok je bila mala.

Kada sam imala pet godina, videla sam na TV-u reklamu za školu tenisa, i odmah sam zapisala broj telefona. Rekla sam mami da hoću da igram tenis, a ona me je začuđeno pitala ‘O čemu ti to? Trebalo bi da ideš na nešto poput baleta’. Ali, bila sam uporna„, rekla je Ana o svojoj ambiciji.

Nakon što je odgovorila na pitanje o omiljenoj rečenici iz nekog filma, citiravši repliku iz filma The Best Exotic Marigold Hotel, „Sve će na kraju biti u redu. Ako nije u redu, onda nije još kraj„, Ana je iz zabavne kutije koja joj je ponuđena odabrala periku, pa je na tren uskočila u ulogu holivudske dive Marilyn Monroe.

Pogledajte ceo intervju sa Anom tokom vožnje pariskim ulicama:

 U.H.N. / Tracara.com

POSLEDNJE VESTI