Search
Close this search box.

Da li su preterali? Dete proglašeno za jednu od najseksipilnijih glumica

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Da li dete od 13 godina može da bude seksi? To je pitanje koje je pokrenulo pravu debatu na internetu nakon što je preslatka glumica iz hit serije Strenger Things proglašena za jednu od najseksipilnijih glumca na TV-u.

W magazin je novim izdanjem uznemirio javnost nakon što su u jednom članku napravili listu najseksipilnijh glumaca sa TV-a. Na listi su se između ostalih našli i Nicole Kidman, Keri Russell i James Franco, ali pravo iznenađenje je nastalo kada su čitaoci naleteli i na ime Millie Bobby Brown, koja ima samo 13 godina.

Ovaj članak je privukao veliku pažnju, naročito jer je izašao u periodu kada su mnoge Holivudske glumice javno progovorile o seksualnom zlostavljanju koje su doživele od strane producenta Harveyja Winsteina ili reditelja Jamesa Tobacka. Javnost se slaže da, time što su rangirali devojčicu na listi najseksipilnijih glumica na televijizi, magazin ohrabruje pedofiliju.

„Staviti Millie Bobby Brown na listi najseksipilnijih žena je čista pedofilija. Ona je samo devojčica. To nije seksi. Ima 13 godina. Dosta!“, „Koliko moraš biti bolestan da staviš dete na ovakvoj listi? Koliko moraš biti bolestan da smatraš da je 13-godišnja devojčica seksi?“, “Kada sam video listu koju je objavio W Magazine – tada sam izgubio svu nadu da naše čovečanstvo ide u pravom smeru“, samo su neki od komentara besnih čitalaca ovog magazina.

[poll id=“1093″]

POSLEDNJE VESTI