Dara Bubamara duguje Dragani Mirković?

Na estradi se šuška kako Dara Bubamara, navodno duguje pare Dragani Mirković! Kako se priča u pitanju je svota od pola miliona evra, na ime luksuznih  automobila koje je Dara kupila od Toni, muža Dragane Mirković. Možda je Dara do sada to regulisala, ali priča je išla ovako:

Dara u svom voznom parku ima čak tri luksuzna automobila koja je je kupila od Draganinog muža Tonija, a poznato je da on drži kompaniju u Beču koja se bavimo prodajom najskupljih automobila na svetu, te da se neki modeli mogu naći samo u njegovoj ponudi.

Dara je na lizing, navodno uzela jedan range rover, jedan porše i jedan mercedes i za sve to mora da isplati Tiniju oko polo miliona evra! Po ugovoru koji su sklopili, Dara svakog meseca na račun kompanije uplaćuje određenu svotui, a ukoliko bude preskočila neke uplate, Toni ima pravo, po validnom ugovoru, da joj oduzme automobile, priča dobor obavešten izvor za SCANDAL!

Svakako, buduući da je Dara, Drganina koleginica, naravno da joj ni Toni ni Dragana ne bi zemerili kašnjenje, jer i sami znaju koliko nastupa i koliko je na točkovima, ali ta kaluzula u ugvoru postoji za svakog kupca koji se odluči da od njih kupi kola na rater, tako da bi Dara mogla da ostane bez kola ako bi prekršila ugovor, ali i usmeni dogovor sa Tonijem i Gagom.

“Dara sigurno neće izigrati Draganu i Tonija, ona ih poštuje pre svega kao poslovne ljude, a posebno voli Draganu koja joj je kao koleginica i uzor” otkirva pomenuti izvor i nastavlja:

“Za sada je Dara sve isplaćivala redovno i nema nikakvih problema, ali ako su tačne priče  da je ona svojvremno ostala dužna Marini Tucaković, te Džali i Bubi, o čemu su svi govorili za medije, onda bi Dragana i Toni mogli da se pozovu na zakon i da joj uzmu automobile”, ispričao je izvor pre par godina za SCANDAL!

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.