in

Darko Lazić ljut na Tanju Savić: Nikada joj neću oprostiti


Darko Lazić ne može da oprosti Tanji Savić što nije došla na sahranu njegovog oca Milana.

Naime, njih dvoje su pre šest godina snimili duet i tada su bili baš bliski, međutim, kako je Tanja nakon toga otišla s porodicom u Australiju, nije mogla da nastupa s Darkom i prosto su se udaljili.

„Darko je razumeo Tanju što je zbog dece i muža bila odsutna, ali sada zna da je tu u Srbiji, pa mu nije jasno kako se nije setila da dođe na sahranu njegovog oca. Kaže da joj nikad neće oprostiti jer je smatrao da mu je mnogo više od koleginice. U stvari, krivo mu je, ali tako je kako je. Ne uzima joj za zlo, ali mu nije ni svejedno jer je baš voli i ceni,“ kaže nam izvor i nastavlja:

„Sa druge strane, Tanji smeta što se Darko nije uključio sa kolegama koji nju mesecima podržavaju jer ima problem s mužem Dušanom koji joj je navodno oteo decu i pokrao joj pare.“

„Ona je pak očekivala da će Darko prvi skočiti da je podrži i pomogne joj. Nisu se njih dvoje nikad direktno svađali niti su pale neke ružene reči, ali se oseća neka tenzija u vazduhu i jasno je da nisu bliski kao nekad. Najbolje bi bilo da se nađu, sednu i otvore jedno drugom dušu. Oboje su imali i imaju i dalje velike probleme, pa bi im prijalo da se prijateljski ispričaju i jedno drugom sve oproste,“ završava naš izvor.