in

Darko Lazić opet doživeo saobraćajku, pa se sprdao: Otkinuli smo banderu

Pevač Darko Lazić danas je u popodnevnim satima doživeo je lakšu saobraćajnu nesteću u Prhovu, između Pećinaca i Šimanovaca.

Kako Nova.rs saznaje, Lazićev automobil vozio je njegov vozač dok je on sedeo na mestu suvozača. Do nezgode je došlo kada je vozilo proklizalo i udarilo u banderu.

Ubrzo je policija izašla na uviđaj i napravila belešku po službenoj dužnosti. Srećom, Darko i njegov vozač prošli su sa lakšim telesnim povredama.

Oni su se odmah uputili na dogovorenu lokaciju gde je pevač imao zakazano snimanje spota.

Kako bi ispao zanimljiv svojim pratiocima i dokazao im da nema težih telesnih povreda, Darko se bukvalno sprdao sa nesrećom.

„Znači, kidamo bandere na spotu. Idemo, pun gas! Ide gas, znači ono grmi“, vikao je pevač u snimku, dok ga je reper Mili bodrio i u pozadini izgovarao reči njegove pesme „Grmi“.

Podsetimo, Darko Lazić je 23.10.2018. imao stravičnu saobraćajnu nezgodu iz koje je jedva izvukao živu glavu.

Lazić je tada u Brestaču kod Pećinaca automobilom sleteo sa puta i prevrnuo se na krov, a kasnije je analizom krvi utvrđeno da je pevač u trenutku nesreće bio pod dejstvom alkohola.

U KBC Zemun primljen je sa teškim telesnim povredama, bio je životno ugrožen i odmah je uveden u veštačku komu. Pevač je više od mesec dana boravio na intenzivnoj nezi, a njegovo zdravstveno stanje menjalo se iz dana u dan.

On i dan-danas trpi ozbiljne posledice zbog čega više ne seda za volan.

„Na tu temu sam rekao sve što sam imao. I to baš za vaše medije. Odličan sam vozač. Siguran sam dok vozim, i to je najbitnije. Ali, evo, ponoviću. Moja supruga Marina je moj vozač. Ona vozi svuda gde treba, ja nemam dodira s volanom. Opametio sam se, nevezano samo za to, nego za mnoge stvari u životu. Promenio sam neke navike i ljude. Otkako sam dobio decu, ni ne mogu da živim kao pre dok sam bio mlad i slobodan. Ja sam porodičan čovek. Volim selo, uživam sa porodicom i roditeljima“, rekao je folker svojevremeno u intervjuu za Nova.rs.