in

Doktori upozorili Darka Lazića: Ne smeš više da mršaviš!

Sada mora da stane


Foto: instagram

Za samo pola godine Darko Lazić je smršao oko 60 kilograma, što je mnoge iznenadilo budući da niko nije verovao da će se pevač dovesti u red.

Ipak, on se bukvalno prepolovio, pa mu je sada lekar kod kojeg je išao na operaciju želuca skrenuo pažnju da prikoči i da počne normalno i umereno da se hrani.

„Šalimo se sa Darkom da polako, ali sigurno nestaje, ma još koje kilo dole i Marina njegova deblja od njega. Ali ipak mora da se pazi! Doktor mu je objasnio da sad ima idealnu kilažu i da treba da stane sa dijetom”, kaže za STAR izvor blizak pevaču!

Verenica Marina ga je takođe upozorila da ne treba da ide iz krajnosti u krajnost, da sada izgleda super i da samo treba da nastavi sa zdravom ishranom kako bi održao željenu težinu.

Ovako mršav lakše se i kreće i mnogo se brže oporavlja od posledica koje još vuče od saobraćajke.

Foto: Instagram

Inače, Lazić ide ponovo pod nož jer želi da skine višak kože. Hirušku intervenciju zakazao je za jesen, kada će mu lekari iseći višak kože koja mu je ostala nakon što je drastično smršavio

„Darku visi koža i to mu smeta, pa je odlučio da se zategne. Zamislite koliko kože je ostalo nekom ko je imao 142 kilograma, a sada ima 72?! Uspeo je da dođe do željene kilaže, a ovom operacijom će imati telo kao maneken,“ pričao je izvor blizak folkeru za „Informer“ i dodao:

„Rekao mi je da će da uradi još ovu operaciju i više mu ne pada na pamet nijednu.“

„Ni sam ne zna koliko je operacija imao nakon što je doživio stravičnu saobraćajku prije dvije godine. Ali ovo žarko želi da uradi, jer hoće nakon dužeg vremena da bude zgodan i zategnut,“ dodao je izvor.

„Kilogrami su mi predstavljali veliki problem, jer nisam mogao u potpunosti da radim fizikalnu terapiju. I kretanje mi je predstavljalo problem zbog kilograma. Krvna slika mi nije bila baš najbolja, zbog čega su mogli da nastanu mnogo veći problemi. Pričao sam sa lekarima i oni su mi rekli da je najbolje rešenje da smanjim želudac. Ceo zahvat je prošao bez problema, imam nekoliko malih rezova na stomaku. Od rada kilogrami sami spadaju,“ ispričao je Lazić.