Drama ne prestaje: Rob i Chyna svađu nastavili na Instagramu

Bivši verenici prepucavaju se preko Instagrama (foto: Instagram/robkardashian)

Tokom vikenda, mnogi su ostali šokirani video porukama slomljenog Roba Kardashiana koji je na Instagramu obavestio ceo svet da ga je verenica Blac Chyna ostavila i da se sa jednomesečnom ćerkicom Dream Kardashian odselila iz njhovog doma.

Na Instagram profilu Chyne su zatim osvanule fotografije prepiske starlete sa drugim ljudima, u kojima, između ostalog, stoji da ona planira da zaštiti svoje ime nakon što se uda za Roba, dok svog verenika u drugoj poruci naziva ‘lenjim, debelim i nesigurnim’ i da je spremna da mu da još godinu dana da se sredi.

chyna-texts1

Kako se kasnije ispostavilo, Chynin profil je bio hakovan i neko drugi je postavio prepisku na društvene mreže.

Zatim je Rob na svom Instagramu podelio snimke praznog doma u kojima slomljenog srca objašnjava da ga je Chyna ostavila i sa sobom povela sina King Caira i ćerkicu Dream.

Fotografija ćerkice Dream koju je Rob postavio (foto: Instagram/robkardashian)
Fotografija ćerkice Dream koju je Rob postavio (foto: Instagram/robkardashian)

Kasnije je postavio fotografiju ćerke, uz opis: „Stvarno mi nedostaje ova devojčica, nikada nisam do sada toliko bio zaljubljen u nekog kako sam u Dream! Pogledajte je samo, kako da je podigla palac! Nikada nisam ni pomislio da žena pokušati da mi oduzme radost kada je jedino što sam želeo da je usrećim. Ljudi, ovo je užasno“.

A video posted by Baller Alert (@balleralert) on

Međutim, Chyna mu je odmah nakon toga u komentraima ostavila poruku da ‘prestane’ i da je fotografiju njihove ćerke poslala samo njemu. Naravno, drama se nastavila, te joj je Rob odmah odgovorio: „To što mi odgovaraš ovde samo pokazuje moju poentu. Blokirala si me i to je baš sj***no i srce mi je slomljeno. Voleo sam svaki inč tebe“, poručio je bivšoj na Instagramu.

And because this drama will never end, Rob appared to fire back, telling Chyna that she's "fucked up" and he's "heartbroken."

Chyna na je kraju sa svog Instagrama obrisala svaki trag sa Robom.

Videćemo šta nas još čeka  kada je ovaj rijaliti par u pitanju.

Оставите одговор

Ваша адреса е-поште неће бити објављена. Неопходна поља су означена *

POSLEDNJE VESTI