Druženje sa Šekspirom u IDEA London prodavnici u Noći muzeja

(foto: Aleksandar Dmitrović)

IDEA, u okviru kampanje “Beograd grad novih IDEA”, već tradicionalno podržava sve značajne manifestacije u Beogradu, pa je i ove, kao i prethodnih godina, pružila podršku manifestaciji Noć muzeja.

(foto: Aleksandar Dmitrović)

Beograđani su imali priliku da se zabave uz brojna iznenađenja koja je za njih pripremila IDEA London prodavnica i uživaju u atmosferi ove majske subote, koja ih je držala budnim. U godini u kojoj se obeležava veliki jubilej od smrti Viljema Šekspira, IDEA London prodavnica je, putem mnogobrojnih interaktivnih sadržaja koji su bili postavljeni u prodajnom objektu, svim posetiocima pružila mogućnost da se bolje upoznaju sa likom i delom ovog velikog pisca, koja i danas žive.

(foto: Aleksandar Dmitrović)

Svi potrošači koji su u subotu ušli u IDEA London prodavnicu, imali su priliku da putem interaktivne table pročitaju neke od najčuvenijih Šekspirovih odlomaka, da pogledaju slike njegove kuće, neke od njegovih predstava i da se na interesantan način upoznaju sa ovim velikim umetnikom.

(foto: Aleksandar Dmitrović)
(foto: Aleksandar Dmitrović)

IDEA je potrošače obradovala i ulaznicama koje je poklonila svima onima koji su u četvrtak i petak, u odabranim beogradskim prodavnicama, obavili kupovinu veću od 2.000 dinara, i na taj način omogućila da njeni potrošači besplatno uživaju u poseti brojnim beogradskim muzejima.

(foto: PR)
(foto: PR)

Savršen spoj u Noći muzeja bili su i “Special Moments” slatkiši, poseban asortiman proizvoda, pripremanih od sastojaka vrhunskih kvaliteta i upakovanih u posebno dizajnirana pakovanja, koji su izmamili uzdahe svih ljubitelja prefinjenih ukusa i onih koji biraju kreativne poklone za drage osobe.

Jedinstven izbor torti i minjona, voća prelivenog čokoladom, ekstra devičansko maslinovo ulje, maslina sa bademom i brojne druge slatke i slane poslastice, samo su deo bogate ponude nove robne marke koja se pojavila u odabranim IDEA i Mercator prodavnicama.

Svako porodično okupljanje i druženje sa prijateljima upotpuniće ovi proizvodi vrhunskog kvaliteta svojim bogatim ukusom.

“Special Moments” su proizvodi koji predstavljaju idealno posluženje, kao i pažljlivo biran poklon za vaše najmilije.

Povezane vesti

Back to Top