in

Edita Aradinović ne sme da nastupa ako napusti Ministarke

Edita Aradinović je u velikom problemu jer postoji mogućnost da neće moći da se bavi pevanjem pet godina, sve zbog činjenice da je napustila bend Ministarke, čime je prekršila ugovor sa osnivačima benda Filipom Miletićem i Milošem Roganovićem.

Pevačica je 2013. svojevoljno stavila potpis na takav sporazum, svesna činjenice da će snositi rigorozne sankcije i posledice ukoliko se ne bude pridržavala pravila, piše Srbija Danas.

Prvi problemi su nastali posle Editinog učešća u emisiji Tvoje lice zvuči poznato, kada je ona od Miloša i Filipa tražila veću zaradu jer se odlično pokazala u šou programu i znatno dobila na popularnosti.

Želja joj je uslišena, međutim, ona je ubrzo ponovo izrazila nezadovoljstvo svojim statusom u bendu i nakon kraćih razmirica, Aradinovićeva je napustila grupu.

Miletić i Roganović su podneli tužbu protiv nje, u kojoj traži da Editi bude zabranjeno da izvodi pesme Ministarki, ali i da se bavi pevanjem narednih pet godina, jer je ona na takve uslove pristala potpisivanjem ugovora.

Osim ovoga, pevačica će morati i da isplati oko 100.00 evra, koje su tvorci benda uložili u njenu karijeru.