in

Emina Jahović operiše lice kako bi ličila na tursku glumicu?!


Prošlo je više od pola godine kako je Eminu Jahović ostavio turski milioner Sadetin Saran i to zbog atraktivne glumice Yeliz Şar.

Kako se priča, pevačica je toliko bila besna, da je odlučila da svoje lice podmladi i koriguje kod najpoznatijeg hirurga u Istambulu.

“Emina je u nekoliko navrata išla na konsultacije u tu kliniku, koju posećuju mnoge poznate turske glumice,“ priča izvor Stara.

„Čak je u jednom trenutku bez blama izvadila sliku Yeliz Şar i pokazala, da želi baš takav blistav ten i jagodice. Inače, Yeliz je čak četiri godine starije od Emine, a izgleda kao klinka. To je Eminu i nateralo da poseti kliniku i uradi nekoliko tretmana kako bi osvežila svoje lice”, ispričao je za STAR izvor blizak pevačici i dodaje:

„Ona nije neko ko radi drastične promene na sebi, ali male korekcije su sasvim ok. Nije lako kada vas dečko ostavi i to zbog starije i atraktivnije devojke.“

View this post on Instagram

☺️

A post shared by Yeliz Şar (@yelizsar77) on

„Dugo je razmišljala gde je pogrešila i šta to lepa glumica ima na sebi što toliko privlači muškarce. Zato je posle dugog razmišljanja otišla kod istog stručnjaka kod koga ide i Jeliz. Tražila je iste tretmane, jer želi bukvalno da izgleda kao ona.“

„Već posle drugog tretmana je bila prezadovoljna zato i dalje ide tamo jer je kako je rekla to mesto za nju postalo, pravi magični salon iz koga uvek izađe prezadovoljna i sveža”, kaže za STAR jedan od pevačicinih prijatelja koji se nada da neće preterati sa korekcijama i doterivanjima, jer to ne liči na nju.

Mada kada je žena povređena na sve je spremna pa i na drastične promene u svom izgledu.