Prati nas

Bizarno

Emina Jahović ostavila partnera zbog Mustafe Sandala?

Pop pevačica Emina Jahović nedavno je za srpske medije priznala da je sama i da je prekinula vezu sa turskim biznismenom Sadettinom Saranom, a sada je otkrila da je razlog tome što njen bivši suprug Mustafa Sandal ima novu ljubav.

Naime, pevačica je objasnila da su joj sada deca prioritet, te i da mora da bude uz njih jer Mustafa ima novu devojku, sa kojom provodi mnogo vremena, pa strahuje da njeni naslednici Yavuz i Yaman zbog toga ne ispaštaju.

“Sada sam jedino srećna u ljubavi zato što stvarno volim svoju decu. Što se tiče privatne ljubavi, nemam nikoga pored sebe u ovom trenutku, tako da sam potpuno sama. Bila sam u vezi, ali sam na to stavila tačku,” rekla je ona i objasnila:

“Ta veza je pretrpela mnogo medijskog pritiska i donekle je moralo ovako da bude. Sada moram da se posvetim kozmetici i svojoj deci najviše. Nemam vremena za mnogo ljubavi jer moram da radim,” rekla je pevačica, a potom pomenula svog bivšeg supruga i otkrila da on trenutno uživa pored nove devojke.

“Ne možemo i Mustafa i ja da ne radimo. Pošto je i on sada u nekoj ljubavnoj vezi, neko mora da se bavi nekim drugim stvarima, da radi i da brine o deci, tako da sam to na kraju morala da budem ja. U vezu sa Sadetinom sam ušla strmoglavo posle veze od 14 godina, koliko sam provela sa Mustafom. Već sam govorila da su veze posle razvoda kratke i da lako pucaju,” rekla je Jahovićka.

loading...
Klikni da komentarišeš

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top