Emma Watson je nova drugarica Paris Hilton?

Paris Hilton objavila je fotografiju na svom Instagramu
Paris Hilton objavila je fotografiju na svom Instagramu

Naslednica imperije Hilton i preslatka Hermiona iz serijala filmova o Harry Potteru su postale drugarice? Mi baš i ne vidimo šta bi moglo da spoji ove dve devojke da se druže sem snimanja filma The Bling Ringno dobro.

Paris Hilton sliku sa Emmom Watson objavila je na svom Instagramu i devojke deluju kao da su se zbližile. Naime, The Bling Ring je film Sofie Coppole, koji ovog juna ima svoju premijeru. Veoma interesantna priča inspirisana je realnim događajima iz života. Tema filma su tinejdžeri opsednuti slavom, koji prate poznate ličnosti i pljačkaju im kuće! I Paris i Emma glume u filmu, a Emma glumi poremećenu devojku koja je zapravo u velikoj pljački opljačkala, između ostalih, i pravu Paris Hilton.

Poznato je da slavni ljudi nemaju mnogo prijatelja, pa je dve devojke možda spojio samo filmski set, a možda su se stvarno zbližile i postale dobre drugarice. Paris je svoju najbolju drugaricu već tražila u popularnom rijalitiju My New BFF, a možda ju je sad i našla na filmskom setu.

Zanimljiva fabula filma iz stvarnog života i odlična rediteljka trebalo bi da budu recept za uspešan film. Da li će tako biti videćemo.

D. J. / Tracara.com

 

 

Povezane vesti

Back to Top