Search
Close this search box.

Energija ne može da umre: Karleuša o poginulom pevaču koji je bio njen kandidat

Jelena Karleuša o Nemanji Vukoviću

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Jelena Karleuša o Nemanji Vukoviću oglasila se na Instagramu. Pop zvezda svojevremeno je bila mentorka tragično preminulom pevaču Nemanji Vukoviću u „Zvezdama Granda“.
Sada je na Instagram storiju izrazila veliku tugu, i posvetila emotivne reči Nemanjinoj porodici.

Jelena Karleuša o Nemanji Vukoviću

„Sa velikom tugom pišem ovo. Poginuo je Nemanja, moj kandidat u ‘Zvezdama Granda’. Nestvarno talentovan, kulturan, lep, mlad. Imao je na ovom snimku 18 godina.“ počela je ona. „Izabrala sam ga jer sam u njemu osetila veliki potencijal. Verovala sam u njega. Duboko saosećam sa bolom njegove porodice i ovim putem izjavljujem saučešće.“ nastavila je i dodala: „Neka vam Univerzum da snagu da izdržite ovakav gubitak. Počivaj u miru, Nemanja, a ja znam da energija ne može da umre, samo menja oblik i ide dalje“, rekla je Karleuša o Nemanji Vukoviću.
Jelena Karleuša o Nemanji Vukoviću
Jelena Karleuša o Nemanji Vukoviću
Podsetimo, sinoć je na auto-putu Šid-Beograd, kod Dobanovačke petlje došlo do stravične nesreće kada je pevač Nemanja Vuković sleteo s puta i udario u zaštitnu ogradu. Više detalja poznato je već sada, pročitajte u zasebnoj vesti. Iako ga je policajac koji je vršio uviđaj upozorio da se ne pomera od svog vozila, mladi pevač je, iz još neutvrđenih razloga pokušao da pretrči autoput.

POSLEDNJE VESTI