Prati nas

Bizarno

Fanovi prete Riti Ori zbog sumnje da je Jay-Z sa njom varao Beyonce

Rita Ora ( foto: facebook )

Rita Ora ( foto: facebook )

Američka pevačica Beyonce podigla je ogromnu prašinu svojim najnovijim albumom Lemonade, a još veća medijska buka se podigla pesmom Sorry, u kojoj pevačica aludira na prevaru svog supruga Jay-Zija, te su odmah krenula nagađanja ko je ljubavnica muzičkog mogula.

Beyonce u pesmi Sorry govori o ženi s kojom je njen suprug imao aferu, a koju je ona nazvala “ona Beki s lepom kosom”. Prva žrtva pevačicinih fanova bila je modna dizajnerka, Rachel Roy, a potom se sumnja usmerila na Ritu Oru, koja je donedavno izdavala albume pod Jay-Zijevom izdavačkom kućom Roc Nation.

25-godišnja pevačica je podstakla glasine najpre fotografijom koju je objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj pozira u bikiniju sa limunima i ogrlicom oko vrata sa priveskom u obliku slova J. Tako su Beyonceini fanovi limune povezali sa nazivom njenog albuma, a slovo J sa njenim suprugom Jay-Zijem.

Rita Ora ( foto: instagram )

Rita Ora ( foto: instagram )

Kada su danas objavljene ove spekulacije o aferi producenta i njegove štićenice, Ora se u javnosti pojavila u identičnoj haljini koju je Beyonce nosila u spotu za pesmu Formation, što su mnogi protumačili kao neku vrstu poruke fanovima Queen Bey.

Rita Ora i Beyonce u istoj haljini ( foto: AKM-GSI/printscreen )

Rita Ora i Beyonce u istoj haljini ( foto: AKM-GSI/printscreen )

Instagram profil Rite Ore preplavili su Beyonceini fanovi koji joj šalju preteće poruke, govore joj da je ružna i da bi trebalo da se pazi.

Još 2014. godine postojale su glasine da plavokosa pevačica poreklom sa Kosova ima nešto sa svojim šefom, odnosno Jay-Zijem, na šta je ona tada kratko odgovorila rečima: “Da više nikad, ali nikad u životu niste tako ponižavajuće govorili o Beyonce”.

loading...
1 komentar

1 komentar

  1. OhlalaParis

    27. 04. 2016. at 10:03

    Rita je zesci smor

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Bizarno

To Top