in

‘Farma 6’: Gogi honorar od 20.000 evra, a Dari čak 30.000 za dve nedelje


Neki od učesnika nove sezone (foto: Facebook/Instagram)
Neki od učesnika nove sezone (foto: Facebook/Instagram)

Kako je danas potvrđeno, šesta sezona rijaiti programa Farma počinje za dva dana, ali već mesecima unazad se nagađa ko će od manje i više poznatih imena naše estrade ući na imanje u Lisovićima.

Pevačica Goga Sekulić će po poslednjim navodima biti jedna od učesnica ovogodišnje sezone, ali neće biti od početka na seoskom imanju, već se se farmerima pridružiti sredinom septembra, kada se već stvore razmirice među učesnicima i naprave prvi klanovi. A zadatak pevačice hita Gaćice biće da unese još veći razdor i još više zavadi farmere.

Goga će na 'Farmu' ući sredinom septembra za ogorman honorar (foto: Instagram)
Goga će na ‘Farmu’ ući sredinom septembra za ogorman honorar (foto: Instagram)

„Goga je od produkcije dobila zadatak da mnogima pomrsi račune, a s obzirom na to da je poznata kao žena bez dlake na jeziku, varnice će sigurno sevati svakog dana. Siguran sam da će prirediti pravi televizijski spektakl“, rekao je izvor blizak pevačici, a prenosi Kurir. Goga je za ovaj, nimalo pohvalan, zadatak, navodno dobila honorar od čak 20.000 evra, a kada uđe na imanje sa ostalim seljanima će se boriti za glavnu nagradu od 50.000 evra.

U toku su poslednje pripreme za useljenje VIP ličnosti koje će svoje skupe i markirane krpice zameniti radnim kombinizonima, a mikrofone metlom i varjačom. Poslednjih dana su sa produkcijom snimali svoje profile, a uskoro će se naći i u karantinu. Za sada su paparaco fotografi primetili manekena iz Beča Radeta Lazića, pevačicu Sanelu Vujinović i Kristijana Golubovića ispred zgrade televizije Pink.  Pored njih, za glavnu nagradu će se boriti i silikonska kraljica Tijana Đurić, Vladimir Stanojević, Ivana Selakov, Lepomir Bakić, Anabela Atijas, Milić Vukašinović, Stanija Dobrojević i Šabanoti. Naravno, biće tu i specijalnih tretmana za malo poznatije goste, pa će tako Dara Bubamara ući na imanje na dve nedelje i za taj period zaradiće neverovatnih 30.000 evra.

Maneken Rade Lazić, Ivana Selakov, Vlada Stanojević i Stanija su neki od potvrđenih imena za ulazak na imanje
Maneken Rade Lazić, Ivana Selakov, Vlada Stanojević i Stanija su neki od potvrđenih imena za ulazak na imanje

Još jedna konfliktna učesnica koja je u prvoj sezoni ostala upamćena po svojim svađama je pevačica Maja Nikolić, te će se i ona naći u novoj, šestoj sezoni. Na pitanje novinara o svom eventualnom učešću ona je samo izjavila:  „Ne mogu ništa da vam otkrijem, znate da ne smem da dajem komentare o tome.“

Ostaje još samo dva dana i saznaćemo, konačno, ko će, posle višemesečnih spekulacija, zaista i ući na Farmu, koja će, bez obzira ko se bude našao na njoj, sigurno obilovati svađama, prepirkama i razmiricama među (ne)poznatima željnih pet minuta slave, a sve zato ‘jer smo mi to tražili.’ (?!)