Search
Close this search box.

„Fileri i botoks popuštaju, kosa opada?“: Lepa Brena uskoro neće ličiti na sebe, saradnici uplašeni?

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Muzička zvezda Lepa Brena ima ozbiljan problem sa kosom i njenim opadanjem, pa je po preporuci stručnjaka prefarbala svoju prepoznatljivu plavu boju u braon nijansu, mnogo zahvalniju za održavanje i negu.
„Dugogodišnje farbanje, blajhanje, razne ekstenizije i šta sve ne dosta su breni upropastili kosu. Vremenom se istanjila, počela dosta da opada. Brena koristi najskuplje preparate, redovno ide na razne tretmanem ali očigledno da to nije dovoljno. Posavetovali su je na neko vreme da je prefarba u braon, tu ne ide ni jak hidrogen, plus ne koristi se blanš koji najviše gori kosu, pa se nadaju da će koliko, toliko da je oporave.“ tvrdi izvor i dodaje: „Čak su Brenu savetovali da ne koristi ni jake lakove niti bilo šta što dodatno šteti kosu, pa se nadaju da će sva ova muka dati rezultate.“
Isti izvor kaže da su i lekari rekli Breni da se malo primiri sa zahvatima koje radi na licu. „Polako popuštaju i fileri i botoks. Koža ima svoj proces starenja, sa čim Brena očigledno ne želi da se pomiri, pa ju je redovno sređivala, zatezala. Vidi se po njoj da je odlučila da malo odmori sad od svega, pa tako i od odlaska pod nož ili na razna bockanja. Ma, zna ona da će nju fanovi voleti uvek, kako god ona izgledala, ali problem je što Brena uvek voli da je tip top sređena,“ ispričao je izvor.

POSLEDNJE VESTI