FOTO: Zbog Cecinog iznenađenja Veljku gosti plakali na punoletstvu!

Cecino iznenađenje rasplakalo je mnoge na Vejkovom punoletstvu! (foto: Story)

Veljko Ražnatović, sin pevačice Svetlane Cece Ražnatović glamuroznom žurkom proslavio je svoj 18. rođendan, a ovaj događaj već danima puni stranice domaće štampe.

“Nedavno sam gledala video snimke kada je Veljko bio mali i rekla sam: “Bože, kako je brzo prošlo”. Trudila sam se da im pružim sve što sam mogla, jer su odrastali sa velikim hendikepom. Oni se sećaju svog oca, ali ga nisu dobro upoznali, bili su mali, Veljko je imao tri, a Anastasija godinu i po”, ispričala je Ceca u emisiji Exkluziv dodajući da joj je Veljko spisak zvanica dostavio dva dana pre proslave.

“On se nije bunio i nije ništa tražio. Ja sam sve organozovala od benda do prostora, on je trebalo samo spisak gostiju da mi dostavi i to je uradio dva dana pre zabave. Eto koliko se angažovao”, rekla je Ceca i otkrila kakvo je iznenađenje priredila svom prvencu.

“Napravila sam malo iznenađenje Veljku, to je film od njegovog rođenja do danas. Mogu vam reći da je bilo jako emotivno, mnogi su zaplakali, ali nismo išli na patetiku. Bilo je tu i lepih i ružnih trenutaka, ali to je život.”

Pogledajte kako je bilo na Veljkovom punoletstvu!

Povezane vesti