in , ,

(FOTO) Želje konačno ispunjene: Rob Kardashian počeo da gubi kilograme!


Ne, Rob više ne izgleda ovako! (foto: AKM-GSI)
Ne, Rob više ne izgleda ovako! (foto: AKM-GSI)

Izgleda da je režim ishrane i trening popularne rijaliti zvezde Roba Kardashiana počeo i te kako da se isplaćuje, budući da se vidi na novom slefiju, koji je nedavno podelio sa fanovima, veliki gubitak telesne mase.

Rob je iznenadio svoje obožavatelje na društvenim mrežama kada je, u nedelju, postavio fotografiju samo svoje glave, na kojoj se drastično vidi gubitak kilaže, a očito je i da izgleda zdravije srećnije, kao iz perioda pre nego što je nabacio 45 kilograma.

U poslednjih nekoliko dana, 28-godišnja zvezda je neprestano obaveštavao ljude na Twitteru o tome kako vežba, a čak se pridružio i svojoj sestri Kim Kardashian u duge planinske šetnje. Trener koji je zadužen za porodicu Kardashian, Gunnar Peterson je izjavio za magazin People da je rad sa Robom pravo zadovoljsto, pogotovu jer vidi u njemu želju i volju da oslabi.

https://instagram.com/p/7CVnUMJWQN/

„Rob se neprestano daje u ovim stvarima. Doneo je čvrstu odluku i daje sve od sebe da to i ispuni“, rekao je njegov trener.

Podsećanja radi, za razliku od njegove porodice koja se previše eksponira, ovaj dizajner čarapa je dugo boravio u svom oklopu još od decembra prošle godine kada je poslednji put viđen u javnosti, u svom automobilu u Los Anđelesu.

Ranije je već njegova sestra Khloe priznala da je on dugo patio od depresije i anksioznosti, pa joj je baš drago što je uspeo da se izvuče iz takvih krugova života.

„Osetilo se, najviše prošle godine, da je Rob počeo sve više da se zatvara u sebe i videlo da se da pati od socijalne anksioznosti. Imao je veliki strah da bude sa ljudima, a sada mi je jako drago što je izašao iz svoje kućice i što je doneo odluku da ispuni svoje ciljeve“, kaže Khloe.

loading...