in

Glumac izvršio samoubistvo: bacio se sa mosta, pa ga udario kamion


Glumac Isaac Kappy, najpoznatiji po ulogama u filmovima Thor i Terminator:Salvation, u ponedeljak je počinio samoubistvo, skočivši s mosta u Arizoni.

Nekoliko prolaznika navodno je pokušalo fizički da spreči 42-godišnjeg glumca u njegovoj nameri da skoči s mosta, ali im to nije uspjelo, pa se sve završilo njegovom smrću.

Dan pre smrti, Isak je na svom Instagramu objavio oproštajno pismo u kojem je između ostalog napisao da „nije dobar čovek“, da je „iskorišćavao ljude, zlostavljao svoju porodicu, te da nije svoje brojne talente koristio kako bi postao bolji“.

View this post on Instagram

Beware the man that has nothing to lose, for he has nothing to protect.

A post shared by Isaac Kappy (@isaackappy) on

„Tokom poslednje nedelje, kroz samoispitivanje koje se trebalo dogoditi pre puno godina, došao sam do šokantnih zaključaka o svom karakteru. Mislio sam da sam dobar čovek, ali nisam bio. Bio sam prilično grozan većinu svog života“, počinje njegovo oproštajno pismo u kojem zatim nabraja svoje mane i loša dela, a spominje i da je izdao Donalda Trumpa i Isusa.

Inače, Isaac je prošle godine optužen da je napao i davio Paris Jackson na jednoj zabavi, a nakon toga je navodno i maltretirao porukama zbog čega je angažovala telohranitelje.

Osim toga, jednom je glumca Setha Greena optužio da je pedofil, a u oproštajnoj poruci je, između ostalog, napisao: „Iako sam razotkrio mnoge pedofile koji su mi bili prijatelji, ostao sam u toj priči puno duže nego je trebalo i pokušao sam ostvarim korist i nakon što sam saznao za njihova dela. Zbog vlastite arogancije toga nisam ni bio svestan“.