Glumci očajnički pokušavaju da saznaju Ljubišino stanje, ali im ne ide od ruke

(foto: Screenshot/YouTube/Al Jazeera Balkans)
(foto: Screenshot/YouTube/Al Jazeera Balkans)

Naš poznati glumac Ljubiša Samrdžić je u subotu ujutru imao operaciju mozga u Kliničkom Centru. Ljubiša se trenutno nalazi na intezivnoj nezi, ali niko ne zna kakvo je zapravo njegovo stanje. Zabrinute kolege daju sve od sebe kako bi kontaktirali članove njegove porodice, ali bez uspeha.

Naime, njegova porodica je odlučila da Ljubišinu dijagnozu znaju samo najbliži članovi familije, te ne želi nikome da otkrivaja detalje.

“Pokušavao sam da saznam kako je i šta se dogodilo, ali uzalud. Niko od članova njegove porodice mi se ne javlja i ne uspevam da ih dobijem. Znaju oni sigurno da će ih mediji zvati, pa su se isključili jer ne žele da se priča i piše o tome. Čak sam s njegovom unukom pokušao da kontaktiram putem Instagrama, ali uzalud. Ne preostaje mi ništa drugo nego da mu odem u posetu”, izjavio je Milan Vasić, koji na Ljubišu gleda kao na oca.

foto @micromaniak stilista @tijanazunic

A photo posted by Milan Vasic (@milan79) on

Kao i većina, i Predrag Ejdus je ovu tužnu vest saznao iz medija. “Ništa ne znam. Iskreno, ne znam ni koja je vrsta operacije u pitanju. Ne znam ništa i nemojte da me pitate. Nemam nikakvu informaciju i ne znam šta bih vam rekao. Je l’ znate vi da mi kažete šta se dogodilo?”, poručio je glumac za Alo. “Treba im sigurno malo vremena da dođu sebi, pa se zato ne javljaju na telefon. Ja znam njegovu ćerku i ženu, ako žele da informacije o Ljubišinom stanju ostanu u krugu porodice, potrudiće se da to tako bude. Ništa ne znam. Najbitnije je da se oporavi, a svakako planiram da ga posetim”, poručila je Mirka Vasiljević, koja kao i većina Ljubišinih kolega iz pozorišta i sa filma ne zna koja je glumčeva dijagnoza i kako se on oseća.  

Moj inspektor Kluzo???❤ A photo posted by ‘savicvujadin’ (@savicvujadin) on

Mi se nadamo da će se legendari glumac uskoro oporaviti i sam popričati o svom zdravstvenom stanju sa kolegama koji se jako brinu za njega.

Povezane vesti

Back to Top