Glumica izgorela ruku u restoranu!

Glumica pre nego što je doživela nezgodu
Glumica pre nego što je doživela nezgodu

Zvezda hit serije iz devedesetih Beverli Hils, Tori Spelling, doživela je nezgodu u kalifornijskom restoranu Benihana Burn, kada je opekla svoju ruku na roštilj, nakon čega je hospitalizovana. Tori je u ovaj restoran došla sa suprugom Deanom McDermottom, decom, i nećacima, kako bi proslavila Uskrs, prethodne nedelje.

Glumica koja sada ima i svoj reality True Tori, se saplela i pala na roštilj, prenosi Daily Mail, a ovu informaciju je potvrdio i njen suprug Dean, “Bio je to nesrećan slučaj. Tori je opekla svoju kožu”, rekla je rijaliti zvezda dodajući da razmišlja o tužbi protiv restorana.

Tori sa porodicom i prijateljem

Spelingova je samo nekoliko sati pre nesreće ispunjena podelila fotografiju iz restorana, ne sluteći šta je očekuje,“Uskršnji ručak u Benihani sa mojom užom i širom porodicom”, dodala je Tori u opisu fotografije.

Tori je ubrzo nakon nezgode hospitalizovana, ali je ubrzo napustila bolnicu, jer su u pitanju manje opekotine, a ona nije dozvolila da joj ovaj baksuzan dan uništi praznik, pa je čak narednog dana posetila isti restoran sa Deanom, decom, i prijateljem.

PRIJAVI SE ZA NEWSLETTER

POSLEDNJE VESTI