Prati nas

Šokantno

Golotinja na njenom profiu: Milici Todorović hakovali Instagram

(foto: Instagram)

Milica Todorović je trenutno najslušanija pevačica u Srbiji, pa nije ni čudo što je upravo ona postala žrtva hakerskog napda.

Naime, nepoznata osoba je sinoć upala u Instagram profil popularne pevačice i pustio live prenost u kojem su fanovi mogli da vide momeke dok igraju blijar. Svi su primetili da nešto nije u redu jer u videu nije bilo ni traga ni glasa od Milice, a kasnije se ispostavilo da telefon drži muškarac.

Čak su i njene kolege primetili da je nešto pogrešno, pa se Ana Bekuta oglasila i ostavila komentar: ”Šta to radiš ženo, devojčice?!”.

Fanovi sumnjaju da je live video slučajno pokrenut, jer su momci ubrzo prekinuli prenos i obrisali video sa profila. Vest je brže bolje stila i do pevačice, koja se oglasila porukom:

”Samo da vam se javim da mi je profil hakovan i da je neko malopre bio na mom lajvu i puštao neku golotinju, nije mi jasno kako, tako da ne brinete – to nisam ja, naravno. Šta da vam kažem, stvarno ima dokonih ljudi koji ne znaju šta će da rade, pa hakuju profile”, rekla je MIlica, dodajući da se sve desilo dok je ona bila u prodavnici, a da je o događaju saznala od sestre, PR-a, ali i Ane Bekute.

1 komentar

1 komentar

  1. Lorka

    22. 08. 2017. at 11:20

    Golotinja i momci koji igraju bilijar? Sta lupate?

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top