Gospodin Zverka danas tvrdi: Carrie Bradshaw je ku*va!

Scena iz filma Seks i grad 2 (foto: Warner Bros)

KO ISPADA IZ SURVIVORA?

Ostavi podatke i saznaj pre drugih sve informacije o Survivoru

Scena iz filma Seks i grad 2 (foto: Warner Bros)

Chris Noth, poznatiji kao Gospodin Zverka iz serije Seks i grad, u nedavnom intervjuu otkrio je zašto je nastavak kultnog filma loše prošao kod publike.

Noth smatra da film Seks i grad 2 nije bio ni upola loš koliko su ga mediji predstavili, kao i da su mnoge druge osrednje romantične komedije prošle kod kritičara, dok su ovaj film su doslovno rastrgli. On smatra da je tajming za premijeru bio loš.

„Ko je još hteo da gleda kako 4 žene uživaju u Dubaiju dok vlada ekonomska kriza i ljudi nemaju novac da isplate ni kiriju? Pored toga, Njujork je sastavni deo serije, a u drugom delu filma je on bačen u drugi plan.“ istakoa je glumac i dodao da ne misli da je njegov lik moćan.

„Njegova moć potiče samo od novca. Možda se čini da on vodi glavnu reč u vezi, ali on je emotivna ruina. On se jednostavno nikad nije pretvarao da je nešto što nije. Carrie je, zapravo, ta koja se pretvarala da je on nešto drugo, iako je on uvek bio iskren kada je govorio o sebi. On je nikad nije varao. Njihova veza nije išla i zato se on oženio, a ona… Sa koliko tipova je ona bila nakon toga? Ona je prava kurva…“, našalio se Noth, a zatim zaključio svoje izlaganje.

„Vidim da vlada ta zabluda da je Carrie Zverkina žrtva, ali to je netačno. Ona je uvek bila pametna, jaka žena.“

Da li ste pratili Seks i grad? Slažete li se sa ovim viđenjem?

POSLEDNJE VESTI