in

Gwyneth: Imam vaginu kao osmogodišnjakinja!


Pijana Gwyneth se raspričala

 

Ok, Gwyneth Paltrow nikako ne sme da pijana daje intervjue! Sudeći po onom što je izjavila u intervjuu australijskim radijskim voditeljima šoua  The Kyle and Jackie O Show , Gwyneth će i te kako zažaliti zbog svega izrečenog!

Naime, 40-ogodišnja glumica na prazan stomak okrenula je par čaša vina i martinija, što ju je dovoljno opustilo da bi ispričala neke pomalo bizarne stvari. Otkrila je da sa koleginicom Cameron Diaz ide na depilaciju vagine, pohvalivši se da joj je vagina sada kao kod osmogodišnjakinje.

„Da nema Cameron, moje međunožje bilo bi kao kod pračoveka. Svaki put kad idem na depilaciju intimnih delova tela, ona je sa mnom i drži me da se ne bacam po stolu da kozmetičarka može da obavi svoj posao“, rekla je glumica dodajući kako je izgledalo njeno međunožje pre druženja saCameron.

„Pre nego što sam počela da slušam savete Cameron, imala sam hipi žbunje, a sad dole izgledam više-manje kao osmogodišnja devojčica“, ispričala je Cameron, a onda sa voditeljkom nazdravila za golu vaginu, bez dlaka.

F.Y./Tracara.com