Holivudske mamine maze: Zvezde i njihove majke na crvenom tepihu

Ariana i njena baka Marjorie (foto: screenshot)

Na dodeli American music awards, održanoj u nedelju, mlada pevačica Ariana Grande je došla sa svojom bakom Marjorie Grande.

Bakica je prošetala crvenim tepihom sa nekim od najvećih zvezda muzičke industrije danas i sa 22-godišnjom unukom sedela u prvom redu i zdušno najvijala za nju. Ariana je više puta isticala da je njena Nonna, kako je bakin nadimak, i njen najveći fan, pa je čak i na internetu glasala za svoju unuku, koja je na kraju pobedila u kategoriji za najbolju pop/rok pevačicu.

Ali pevačica hita Problem nije jedina koja voli da na dodele nagrada povede nekog člana porodice. Mnogo je zvezdi u Holivudu koji neizmernu ljubav svojim majkama, koje su ih odgajile i učinile ljudima kakvim jesu danas, pokazuju time što ruku pod ruka sa njima dolaze na dodelu Oskara, Gremija i sve važne događaje muzičke i filmske industrije. Leonardo DiCaprio se i dalje, i pored svih lepotica koje su bile u njegovom naručju, uvek vraća svojoj majici i važi za jednog od najvećih holivudskih maminih maza.

Ovo su neki od zvezda koje su sa majkama prošetale crvenim tepihom.

 

POSLEDNJE VESTI