Prati nas

Specijal

Holivudske mamine maze: Zvezde i njihove majke na crvenom tepihu

Ariana i njena baka Marjorie (foto: screenshot)

Ariana i njena baka Marjorie (foto: screenshot)

Na dodeli American music awards, održanoj u nedelju, mlada pevačica Ariana Grande je došla sa svojom bakom Marjorie Grande.

Bakica je prošetala crvenim tepihom sa nekim od najvećih zvezda muzičke industrije danas i sa 22-godišnjom unukom sedela u prvom redu i zdušno najvijala za nju. Ariana je više puta isticala da je njena Nonna, kako je bakin nadimak, i njen najveći fan, pa je čak i na internetu glasala za svoju unuku, koja je na kraju pobedila u kategoriji za najbolju pop/rok pevačicu.

Ali pevačica hita Problem nije jedina koja voli da na dodele nagrada povede nekog člana porodice. Mnogo je zvezdi u Holivudu koji neizmernu ljubav svojim majkama, koje su ih odgajile i učinile ljudima kakvim jesu danas, pokazuju time što ruku pod ruka sa njima dolaze na dodelu Oskara, Gremija i sve važne događaje muzičke i filmske industrije. Leonardo DiCaprio se i dalje, i pored svih lepotica koje su bile u njegovom naručju, uvek vraća svojoj majici i važi za jednog od najvećih holivudskih maminih maza.

Ovo su neki od zvezda koje su sa majkama prošetale crvenim tepihom.

 

loading...
2 komentara

2 Comments

  1. El muchacho

    26. 11. 2015. at 01:17

    Scarlet ista majka! Rihaninu prvi put vidim. Jako ih je lepo videti u iskrenom zagrljaju sa roditeljem, partneri dodju i prodju ali roditelji su nezamenljivi.

  2. Koko

    12. 01. 2016. at 15:36

    Scarletina mama je lepsa od nje. Rihanna lici na svoju mamu. A ovam Ryan Gosling mi je toliko ruzan da ne znam sta da kazem….

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Iz kategorije Specijal

To Top