Prati nas

Vesti

Instagram briše Severinine fotke: Preti joj ukidanje profila

Istagram briše fotografije na kojima se vidi lice Severininog sina, zbog sudskog procesa sa bivšim suprugom Milanom Popovićem

Milan Popović i Severina Kojić već neko vreme vode bitku na sudu, jer se srpskom biznismenu ni malo ne sviđa to što pevačica objavljuje fotografije njihovog sina na društvenim mrežama.

Zbog sudskog procesa, Instagram je ovih dana već treći put obrisao fotografiju sa Severininog profila na kojoj dečakovo lice nije zaštićeno. Severina je čak dobila i upozorenje da će joj Instagram ugasiti profil zbog sličnih objava, ali pevačica ne odustaje od objavljivanja fotografija.

Kebina snajka iznova kači fotke sa detetom, iako je od Instagrama dobila opomenu da je pred blokiranjem. Zbog ovakvih stvari, dečakovom ocu Milanu Popoviću je u jednoj nedavnoj sudskoj presudi dodeljeno pravo da samostalno zastupa sina, a u njoj je jasno naglašeno da je za dete veoma štetno to što ga majka javno eksponira. Kako mere koje društvena mreža sprovodi time što ukloni fotografije ne mogu da zaustave Severinu, srpskom biznismenu ništa ne preostaje nego da se žali sudu i za ovakve postupke majke svog deteta’’, otkrio je upućeni izvor, piše Svet.

1 komentar

1 komentar

  1. Roxy

    01. 03. 2018. at 16:37

    Dobro se setio. Znam iz licnog iskustva da Instagram prilicno brzo reaguje. Nije mi jasno sta je Milan do sada cekao.

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

To Top