Search
Close this search box.

Iza kulisa VB: Ko je sabotirao, a ko cenzurisao?

Ukoliko ste sinoć bili uz naš sajt, onda sigurno znate šta se dešavalo na finalnoj večeri Velikog brata. Ipak, ono što ne znate je šta se dešavalo iza kulisa popularnog rijalitija u kome su nastupile tri najpopularnije pevačice u regionu – Nataša Bekvalac, Severina Vučković i Jelena Karleuša!
Najsvežiji trač je to, kako piše Kurir, da je novosadska barbika uspela da zada udarac Karleuši, sa kojom je već duže vreme u tihom ratu. Ona joj  je preuzela sve saradnike: od stiliste, muzičkih producenata, pa sve do koreografa! „Prvi je Karleušu napustio Darko Kostić, koji otpočeo saradnju s Natašom, zbog čega JK više ne ratgovara s njim. Slučajnost ili ne, ali aranžman za pesmu Gospodine radili su momci iz Ateljea Trag, koji su autori i Jeleninih hitova. Vrhunac svega je bio kad je Zile, koreograf koji godinama osmišljava Karleušine plesne korake, umesto njoj spremio koreografiju za Natašin nastup u finalu VB“, kaže dobro obavešteni izvor koji otkriva i da je Nataša prepevala duet Gospodine iako se Emina Jahović sa tim nije složila!
„Nataša nije pristala na ucene koje joj je postavio Eminin PR Ninoslav, da bez Emine ne može da otpeva pesmu, te da je jedini način da se pesma izvede taj da se njegova štićenica bar pojavi na video-bimu, s kog bi otpevala svoj deo. Nataša se samo nasmejala tom predlogu, zakazala studio i otpevala Eminin deo. Novog Gospodina i sama Emina premijerno je čula u finalu VB.“ Što se tiče Karleušinog cenzurisanja na RTL televiziji, spekuliše se da iza toga stoji Severina, koja je bliska prijateljica sa čelnicima televizije. „Seve se danima raspitivala za nastup Jelene Karleuše u finalu „Velikog brata“. Naime, nikada sebi ne bi oprostila da nastup srpske zvezde bude zapaženiji od njenog, pa nije štedela ni vreme ni novac kako bi sabotirala JK. Prvo su iz Hrvatske stigle informacije kako će Jelenin nastup biti cenzurisan, tobože zbog kiča, a malo je poznato da su urednici RTL bliski prijatelji Vučkovićeve. Severinin verenik Milan Popović čak je Jeleninim poznanicima nudio novac za informacije o njenom scenskom nastupu, kako bi Severina mogla bolje da se pripremi! Dokle ludilo seže, govori i podatak da je reč o sumi od više hiljada evra“, kaže neimenovani izvor, blizak produkciji. Da li je istina, ostaje da vidimo… Izvor: Kurir-info.rs

POSLEDNJE VESTI