Izdat nalog za hapšenje Nataše Bekvalac!

Izdat nalog za hapšenje pop pevačice Nataše Bekvalac
Izdat nalog za hapšenje pop pevačice Nataše Bekvalac

 

Beogradska policija dobila je nalog za hapšenje pop pevačice Nataše Bekvalac. Po nalogu sudije Borislava Ivanovića iz Prekršajnog suda iz Kraljeva, u MUP Beograd stigao je nalog za privođenje Bekvalčeve, zbog kršenja Zakona o saobraćaju iz člana 331, stav 1, tačke 10 i 47. Sudija je izdao nalog za hapšenje zato što se Nataša nije odazivala na ranije pozive suda.

Darko Okanović, direktor Direkcije za bezbednost saobraćaja rekao je da je reč o delu iz oblasti bezbednosti saobraćaja, koje podrazumeva preticanje na mestu na kojem je to signalizacijom zabranjeno, uz prisustvo službenog lica, i da bi Bekvalčeva zbog toga mogla da bude kažnjena čak zatvorskom kaznom od 30 dana.

“Presudni su uslovi pod kojima se prekršaj dogodio, da li je bila reč o preticanju preko neisprekidane linije, ili o zabrani preticanja iz nekog drugog razloga, kao i da je okrivljena odbila da postupi po nalogu službenog lica, odnosno prisutnog saobraćajnog policajca. Za ovo delo zaprećena je kazna od minimum 30.000 dinara, 12 kaznenih poena i oduzimanje vozačke dozvole na najmanje šest meseci. Takođe, veoma je važno da li je optužena bila sama u vozilu, ili je vozila dete, jer bi u tom slučaju kazna bila drastično veća”, kaže Okanović.

Sudije obično za ovakva dela ne izriču zatvorske kazne, ali, po zakonu, Nataša bi mogla da odleži 30 dana. Bekvalčevoj ovo nije prvi problem sa zakonom. Ona već godinama ne plaća kazne za parkiranje, pa je za dve i po godine napravila čak 28 prekršaja, zbog kojih mora da plati 61.214 dinara. Pošto se oglušivala na opomene firme Parking servis Beograd, sud u Novom Sadu je pre dva meseca naložio oduzimanje pokretne imovine za osam kazni u iznosu od 26.034 dinara. Za još 14 kazni, koliko je ostalo da podmiri, pevačica bi trebalo da iskešira još 28.580 dinara.

Izvor: Informer

Povezane vesti

Back to Top
close

Prijavi se

Ne sećaš se lozinke?

Ne sećaš se lozinke?

Unesi informacije o nalogu i poslaćemo ti link za resetovanje lozinke na email.

Link za promenu lozinke je istekao

Prijava

Polisa privatnosti

Add to Collection

No Collections

Here you'll find all collections you've created before.