in

Izvor blizak porodici ocrnio slavnu glumicu: Angelini Jolie je stalo samo do filma, briga je za Brada i decu

Brad Pitt nije viđen sa svojom decom već tri godine, odnosno od kada je pokrenuta brakorazvoda parnica sa Angelinom Jolie, uprkos tome što je sud jasno stavio do znanja da Angie i Brad moraju podjednako da učestvuju u njihovom odgajanju.

Prema navodima izvora, Bradu nije ostalo ništa drugo nego da se posveti svom životu i da pokuša da ponovo pokuša da uspostavi odnos sa svojom decom, dok Angelina neprestano paradira ispred paparaca i pretvara se da je dobra majka.

Prošlog juna, sudija koji vodi parnicu je upozorio glumicu da će joj oduzeti decu i predati ih Bradu ukoliko ne promeni svoje ponašanje i ne dopusti svom bivšem suprugu da se viđa sa njima i komunicira  bez njene kontrole.

U sudskim izveštajima koji su nedavno završili u javnost, jasno piše da bi „nekomunikacija sa ocem loše mogla da utiče na odgoj dece.

Izvor je dodatno objasnio da Angelina uskoro ima premijeru svog filma Grdana: Gospodarica zla i da pokušava da popravi sliku o sebi u javnosti kako bi uspela da proda karte za bioskopske premijere širom sveta.

Ukoliko je ne volimo, velika je šansa da neće prodati karte, tako da mislim da je njena promena ponaša samo zard dobrobiti filma“ , dodao je izvor.