Jay Z i Kanye zbog žena više nisu prijatelji!

Zbog žena zahladneli odnose! (foto: Usweekly)
Zbog žena zahladneli odnose! (foto: Usweekly)

Dugogodišnji najbolji prijatelji Jay Z Kanye West više nisu bliski kao ranije i to sve zbog njihovih žena. Sukob na relaciji BeyonceKim kulminirao je zahlađivanjem odnosa poznatih repera.

“Kim krivi Beyonce za to što Jay Z nije došao na njihovo venčanje. Kanye je Jay Z-ja smatrao članom porodice i odluka, u poslednjem trenutku, da ne dođu na njihovo venčanje bila je sebična. Kim je odustala i smatra da nisu vredni toga da budu Kanyeovi prijatelji”, tvrdi izvor blizak K klanu za Radar Online.

Podsećanja radi, svetski mediji spekulisali su da će Jay Z i Beyonce biti kumovi na venčanju Kanye i Kim, međutim oni se čak nisu ni pojavili! Na dan venčanja bili su na odmoru u Hamptonsu sa kćerkicom Blue Ivy.

“Kim smatra da je Beyonce uvek bila vrlo arogantna. Kim se uvek trudila i davala sve od sebe da upozna nju i Jay Zja, ali pevačica je uvek bila hladna prema njoj. Zbog Beyonce se Kim osećala vrlo nesigurno, a to je nešto na šta ona nije navikla. Dugo vremena Kim nije rekla Kanyeu kako se oseća, ali nakon što se Jay Z nije pojavio na njihovom venčanju – sve je izbacila iz sebe.”

Ovo je još jedan primer da u Holivudu ništa nije definitivno. Ipak, postoji mogućnost da Beyonce i Kim za par godina postanu najbolje drugarice… Ili, ipak, ne? :)

Redakcija Tracara.com

Povezane vesti

Back to Top