Prati nas

Jelena Karleuša i Duško Tošić otpratili jedno drugo na Instagramu

Horoskop

Jelena Karleuša i Duško Tošić otpratili jedno drugo na Instagramu

Veo misterije obavijen je preko odnosa Jelene Karleuše Duška Tošića, s obzirom na to da se njih dvoje od juče ne prate na Instagramu.

Kako si oni fanovi brzog oka primetili, prvo je fudbaler otpratio pop zvezdu, a nekoliko sati nakon toga, ona je isto to učinila.

Jelena i Duško našli su se u centru skandala početkom ove godine, kada se u javnosti pojavila priča da je pevačica navodno imala aferu sa bosanskim fudbalerom Ognjenom Vranješom. Ona je to demantovala i podnela tužbe protiv njega.

Duško je u najtežim danima, kada je Jelena 3. marta ostala bez majke Divne, sve vreme bio uz suprugu, a nedavno su zajedno obilazili i vilu koja bi bila njihov novi porodični dom.

Dobro upućeni kažu da je među njima i dalje sve okej i da ovom “otpraćivanju” sa mreža ne treba pridavati pažnju.

“Moj brak je jači od tabloidnih napada. Ljubav, poverenje, to je jače od svake mržnje. Duško je navikao na ovakve stvari i ne želi ni da daje izjave o ovome. On je generalno čovek koji nema lošu reč i lošu misao ni za koga. Sada sam videla ko su mi prijatelji, a ko neprijatelji,” izjavila je ona početkom godine.


2 komentara

2 Comments

  1. Kompleksasi

    22. 04. 2019. at 11:22

    O jacini braka i vanserijskoj ljubavi je pricala i par dana pre nego sto su je Karici spakovali i taksijem poslali kuci.

  2. noname

    22. 04. 2019. at 18:13

    Baj baj Karly! Rendanje ribice te koštalo, kao i telohranitelj u Himmeru!

Ostavi komentar

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

Iz kategorije Horoskop

To Top